Arash:
Привіт,
До уваги новоприбулих українців до міжнародного аеропорту Торонто з візою CUAET без будь-якого наявного негайного житла:
Я щойно спілкувався зі службою допомоги українцям Червоного Хреста, які прибувають в аеропорт Торонто за візою CUAET. Це їхній безкоштовний номер телефону: 1(833)354-1628. Володіють українською, російською, англійською та французькою мовами. Мені сказали, що у них ще є екстрене тимчасове житло для українців, які приїжджають з візою CUAET. Вони оцінюють придатність заявників у кожному окремому випадку. Проте вона сказала мені, що якщо хтось не має готових ресурсів для розміщення на місці, дуже високі шанси, що вони отримають у них тимчасове житло. Готель Best Western біля аеропорту все ще є одним із їхніх готелів. У них є довідкові служби в терміналах 1 і 3 міжнародного аеропорту Торонто. І їхні години роботи з 15:00 до 3:00 за часом Торонто в аеропорту щодня. Після проходження процесу іммігарції та отримання дозволу на роботу після прибуття вам потрібно особисто підійти до кожного з них в одному з терміналів.