Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Їдьте у інший Drive Test, може подалі від Торонто. Ви Оквілі 5-20 людей в черзі, всі влазять в приміщенні, максимум що я там бачив це година очікування
-
Та там купа питань, не тільки G1. Моя порада - їхати в інший Drive Test. Будь-який підходить
-
Ой вей шо прям так зразу ?)
-
Це ж логічно: якщо посвідчення на два роки, то ви фізично не можете мати достатньо досвіду для зарахування його замість G2. Якщо посвідчення на десять+ років (у мене до 2047), то дивитимуться на дату видачі категорії. Якщо того досвіду достатньо - дадуть один раз спробувати перескочити G2 і одразу здавати Full G
-
Вони можуть сказати шо ой давайте відправляти і т д. Но ви включаєте 🤪 і кажіть шо вам соочно летіти і віддадуть.
-
Можна
-
Немає за що) Далі процес такий самий, як з Українськими правами. g1 і т.д
-
Добрий день, ті хто отримав візу в Канаді вже. Скільки часу ви чекали після підтвердження статусу «доставлено» на пошті до першого повідомлення візового центру, що вони отримали ваші документи і розглядають? Чи потрібно з ними зв’язуватися, якщо пройшов вже тиждень? Дякую
-
-
Треба довідку з посольства Чехії в Канаді. Вони знають що там має бути написано. В мене словацькі права, з довідкою прийняли без питань
-
Можна не здавати і не їздити