Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Хтось зустрічав ресторан такий самий як у США "Buffet Mezumi". Суши ресторан, платиш за вхід, їж скільки зможеш, але не можна виносити.
-
Рік падіння привів до росту мислення щодо відносин і поняття що час покаже хто імбіцил а хто хороший.
-
Чесно за відносини скажу як є То є важко Головне не опускатися до рівня писати колишнім то гибле діло я таке чуть не вчудила По свому досвіду і Да в свої 18 Хочеться людини яка буде біля тебе і ни їй можеш поняти і вона тебе втішить Але то є неправильно бо в мому випадку то є дитячі травми а в дорослому ше нада подумати Я пів року гналась за кимось шоб був біля мене бо я себе чуяла одиноко Але я після оснанньої спроби 4 місяці тому я поняла шо я не хочу опускатись до рівня попрошайки уваги В мене є гордість і якщо знайдеться людина то вона знайдеться Вам буде весело разом ви будете як найкращі друзі В вас завжди будуть теми для розмови. Оці перебори щодо зовнішності то ше одне дурне кліше, бо чесно так ми зустрічаєм по вигляду а потім аналізуєм внутрішній стан людини. Але я вже сама думаю шо зовнішність не головне на чому потрібно зациклюватися бо ше натрапите на якогось придурка який вами начне маніпулювати через смазливу морду. Я вирішила як на мене нада іти за течією, і не очікувати до чого вона мене приведе.
-
Отак незамітно всі перейшли на особистості 🙂
-
В нього звичайна когнітивна помилка. Він ділить на чорне та біле за критеріями людей) Моїй коханій 21 р. і навіть під час ковіду два роки в одній квартирі мені завжди було і є чим з нею поговорити. А також зустрічав людей 30+ в яких тирса в голові:) хоча моделі) Він просто потребує увагу, що й в нього і виходить, хоч і не так, як йому хочеться)