Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день. Подскажите можно ли вернуит fee за визу и билметрию? Я оплатила и подавалась до войны, я прлучила уже после?. Спасибо
-
Нужно указать 5 лет , с момента G1
-
Можливо хтось з новоприбулих записувався на практичну частину з іспиту по керуванню. Підкажіть як записатися онлайн? Бо при реєстрації просить вказати термін прав, вводимо українськи не підходить. Можливо треба чекати коли прийдуть пластикові їхні і тоді їхню дату вводити?🙏🙏🙏
-
Вітаю 🖐🏼 Мене звати Ярослав🇺🇦 Я фітнес тренер, розробив та оцифрував концепцію тренувань вдома для жінок. Розумію що не всі мають можливість відвідувати фітнес центр, но точно всі хотять і мають право бути здоровими та красивими) Концепція тренувань вдома🏠 ✅для мами в декреті, для бізнес woman, для сестри, для тебе✅ Це мій волонтерський проект, файл безкоштовний ! Є бажання — кожен може перерахувати довільну суму на розвиток проекту. ЦЕ ⬇️⬇️⬇️ ПРОГРАМА ТРЕНУВАНЬ Відкрийте, познайомтесь. drive.google.com/file/d/1AFoS0DVNvLP4IG5tA3KHoLOxfWMJX7r8/view?usp=drivesdk Сподобається 🫶🏽 — завантажте і фітнес план завжди буде з вами. Paypal - [email protected] Privatbank - 4149629351438171 Тарчинський Я.Ю (+380979871817) вартість оцініть самостійно, так я отримаю мах якісну критику. P.S. можете зробити репост або відправити друзям📲 Будьте здорові та КРАСИВІ ✌🏼 Публікація зроблена з дозволу адміністратора ✌🏼
-
Did you mean a bartender?
-
3643 Dixie Rd #1, Mississauga, ON L4Y 2B3
-
Здравствуйте! Девочки, если кто-то собирается снимать кондо в Торонто и ищет соседку - пишите.
-
🇺🇦 Вирушаю завтра з України до Торонто Кому потрібні: ‼ - Сигарети - Стіки до iqos/glo - Ліки - Elf Bar , катриджі - Продовольчі товари 🍫 Пишіть в особисті @viktoriya_ruda
-
Ай, хорош) но не поздно ли для новых пользователей?)
-
Check out this free app — It Pays to Walk 🚶 sweatco.in/i/murtazosmanov
-
Привіт, на вівторок звільнилася годинка на манікюр-педикюр) Нагадую, що дизайн у мене в подарунок 👌🏼 Bloor St W 2692-2694) Біля станції Old Mill) За деталями пишіть )
-
дякую Вам