Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Та це боти та фейки )
-
Всім добрий вечір! Скажіть будь-ласка, можливо хтось подавався з Торонто на американську візу? Скільки часу чекати для подачі?
-
У нас не проверяли
-
Доброго дня , є питання з приводу мидицини та перевезення її у Канаду. Можливо хтось знає чи потрібно перекладати на англійську рецепт для ліків якщо є історія хвороби на англійській ?
-
Доброго вечора! Вибачаюсь, що звертаюсь до вас ще раз, але дуже необхідно. У Вас не буде позичити ще 350 гривень? Ці кошти я завтра до вечора поверну, обіцяю. Я хочу попросити сусіда щоб привіз з міста продуктів а поповнити карту наразі немає можливісті. Будь ласка🙏🏻
-
Реально фейк страница)
-
Привіт. Розмальовую одяг під замовлення. Намалювати можна майже все) Мій інстаграм для огляду робіт: instagram.com/zozulia.artist
-
Де саме ви плануєте здавати? Я знаю хорошого інструктора у Downsview i у Newmarket . З його допомогою ми з чоловіком здали з першого разу
-
Доброго дня ) знаю вже писали про це , але може хтось продублювати інформацію про медогляд в Торонто , куди йти ? Та ще одне питання хто мав досвід з оцінкою диплому ?
-
У меня девушка г1 получила, это просто экзамен теории без вождения
-
Хеллоу, збираюсь завтра поїхати на Ніагару, та шукаю нові знайомства в Торонто, тож якщо тут є ті кому завтра нема чим зайнятись і Ви один, можемо поїхати разом. Пишіть в особисті повідомлення!
-
Приветствую, есть тут те, кто получил/получает канадские права до этого не имея водительских прав другой страны?