Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
🤷🏻♂️
-
🎉 Ukrainian - Canadian party 🎉 💙 August 27, Saturday 💛 Shab O Rooz (2338 Major Mackenzie Dr Maple) Вас ожидает такая программа на данном мероприятии: 📌 Встреча / нетворкинг с канадцами (если у вас есть ещё знакомые канадцы, которых вы бы хотели познакомить с украинской культурой - welcome 🤗) 📌 мини - концерт наших украинских исполнителей 🤗 📌 open stage 📌 наш талантливый фотограф, который запечатлит самые яркие события этого вечера 📌 мерчи на тему Украины ( футболки, флаги, браслеты и тд.) 📌 вечеринка с украинскими и западными треками 🕺💃 🎫 30 $ на месте ( вход - это автоматический донат на поддержку Украины) ИЛИ 🎫 60 $ - депозит (вход, место за столом, еда, напиток и десерт) Все деньги идут в официальный фонд на поддержку Украины 🇺🇦 P.S. Представитель фонда будет на вечере также. P.S.2 Все отчеты по донатам будут опубликованы в группах после мероприятия. Ждем всех с нетерпением разделить с нами этот праздник 🤗 Все буде Україна 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Привет) Кто менял work permit тот который дали в аеропорту, на work permit без ограничений? Сколько времени у вас ушло на это?
-
В 18:00 начинается ярмарка (продажа футболок и браслетов, флагов с украинской символикой) В 19:30-20:00 начинается мини концерт и опен стедж потом) В 22:00 начинается афтер пати (музыка, движ, караоке) Кухня работает до 10 вечера!!! Бар, кальяны доступны все время!) С детьми также можно прийти) на мини концерте вообще несколько девочек маленьких будут также петь) Но после 10 начинается взрослый движ)
-
Я не читаю весь чат, оч много. Извините, а какой надёжный способ в электронке перевезти до 20к чтоб не везти кеш? У меня пока укр банки и все
-
А як задекларувати гроші, які потім, протягом року, будуть перераховані на рахунок у Канаді, щоб з них не зняли податок?
-
дякую, вакцина є і чіп є, але чула, що ще авіакомпанії якісь справки вимагає, а на сайті немає, на пошті пишуть дивіться на сайті😰
-
Готівку - декларувати. Рахунки - не декларувати
-
Ми обговорюємо декларування готівки чи банківських рахунків та крипто-активів?
-
Декларування грошей більше пов'язано з протидією відмивання грошей. Легітимність грошей перевіряє первинний банк, який цю готівку забирає.
-
Ні. Трохи не так. Це ваші гроші, а не зароблені. Зароблені - з форми від роботодавця.
-
Не просто корисно. Вас просто змусять його встановити тому що перевірка багатоступенева. Декілька місць вимагають його
-
о про Arrivecan корисно - вже скачав
-
Нажаль, тільки палка та картка
-
В Канаді нема строків вакцинацій, аби було дві дози. Тобто вам потрібні хоч якісь докази двох вакцинацій, які ви додаєте у ArriveCan та показуєте по прильоту
-
Можно ли рассчитываться наличными?
-
я з котами збираюсь летити - на скільки знаю треба вакцину проти сказу(яка вже діє) і звісно чіп. а про це краще почитати на сайті авіакомпанії - я на сайті про перельоти бачив що є список зоборонених пород собак. Знаю точно точно що якщо маленька то краще в М*яку переноску з собою в салон, бо в твердій дорожче і тільки в багажне відділення
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, можливо хтось летів з собакою авіалінією Condor або будь-якою іншою, які документи на собаку потрібні?👏🏼