Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Буду чекати
-
Дякую вам буду дуже вдячний
-
Якщо не поспішаєте, то пізніше надішлю посилання. Або самі можете зайти та перевірити. Саме по CUAET
-
На сайті IRCC
-
так, у мене український паспорт
-
де ви дивилися цю інформацію?
-
IRCC іде окремо від посольств. Це міграційна Канади. Можете на сайті перевірити, там саме так і написано (якщо звичайно, за тиждень не змінили інформацію). Якщо у Вас український паспорт, то ця умова розповсюджується і на вас.
-
дзвонив до посольств вони сказали що є 30 днів
-
Це шаблонний лист, який ви отримали. Для українців обмеження стосовно 30 днів зняли. Тому спокійно плануйте подачу на візу.
-
Добрий вечір, я зараз у такій ситуації: мені потрібно вклеїти візу (30 днів після здачі біометрії закінчується 9) числа) а найближча вільна дата на вклеювання візи у Варшаві 13 числа, а в інших країнах ще пізніше. Чи є сенс надіслати паспорт кур'єром? Може так вийде швидше? Які документи потрібно надіслати кур'єром? Та які документи потрібно щоб відправити паспорт тільки на вклейку, а забрати самостійно? Якою кур'єрською службою можна надіслати документи?
-
Емм... Він нам не потрібен. Я не вперше таке чую. Але вперше підчас війни. Ось чого ще нам позбутися треба. Таких сепарів! Аж на три частини поділила.
-
Та вы подождите
-
Жесть...реально клинический случай...
-
facebook.com/events/s/city-of-newmarket-presents-uni/1123061761623163/ Буде ще один музичний концерт у неділю. Кого зацікавить, можете приєднатися. Теж кошти йдуть в підтримку України
-
Не без этого
-
Там клініка. Але Канада таких любить, наскільки я бачу
-
Может у меня уже кукуха едет ?
-
В неї щось з головою
-
Я вообще нихрена не понимаю
-
Йебааа))) Ваші, наші... Вона точно Українка?)
22 Jan 2023, 02:47
21003/118901
about 2 hours ago