Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Та я не розбираюся, людина ж вийшла. Просто не розумію - прийняла ти рішення піти, нащо всім його доносити? Виходь соді та й по всьому. Як ви й сказали, her own business. Чи всі мали бігти з криками "повернися!"
-
Через Paysend з картки канади на нашу за пару хвилин
-
Добрий день! Вітаю всіх з Днем Незалежності України!! Може хтось має змогу дати нам дитяче крісло ( 6-7) років? Або підскажіть будь ласка де можна знайти таке. Дякую))
-
Як на мене, то тут є інші провокатори на яких кращє спускати агресію. Виходити чи ні то her own business, а морочити тут про хто де сидить і хто який патріот - то гнильцею пахне. То як на мене, кращє розібратися з іншими провокаторами)
-
Боже, ці люди, які за пафосом виходять з групи... Чому їм здається, що комусь не байдуже? Ще й пишуть безграмотно... Аж кров з очей
-
Усім привіт. Шукаю кімнату
-
військовий учіт 😂 звідки ти виліз - невідомо)
-
Друзі, хто скільки чекав лист-запит на паспорт на дітей? Маю на увазі, що на дорослих прийшло, а на дітей ще ні. Скільки часу минулр, поки надіслали запит на дітей?
-
Адміни видаліть будь-ласка усілякий бруд з чату. Дякую
-
Доб.утро, скпж.пжл как перевести деньги на Украину? Надо срочно
-
ой блять... как плохо. методичку перечитай, а то денег не дадут
-
Dr.EmMi ты где. дай кому-то еще права банить. ты на работе вечно, а твоя мелкая забила то, чего у нее нет
-
Він не знає що це 😂😂😂
-
Твоєї мамки ? 😂
-
Ок 😂
-
Так ти ж не патріот
-
Шо ти пиздиш ) собацюра дика )
-
😂😂😂😂😂😂