Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо большое ) Ещё хотела узнать ,за обратную доставку надо сразу говорить , когда паспорт отправляешь или как то по другому ?
-
DHL все прошло отлично
-
А через какую почту вы это делали , не подскажите ?
-
да в Вену
-
Подскажите пожалуйста ,кто то отправлял паспорт с Чехии на вклейку визы ?
-
Вітаю! Дівчата, питання до вас. Хто вже в Торонто фарбував волосся (блонд), поділіться будь ласка контактами майстра🥰 Дуже дякую 🙏
-
Привет всем, если у кого-то есть информация, прошу подкосится, кто-то находил уже speaking club ? Может будут рекомендации
-
ХЛОПЦІ та ДІВЧАТА!!! ТОРОНТО(Онтаріо) та ВАНКУВЕР(Британська Колумбія)!!! Пропоную знімати житло на двох, або на компанію, якщо назбираємо 3-х і більше чоловік. Краще в БК, можна було б організуватися і полетіти до Ванкувера. Якщо не хочете летіти до Ванкувера, але хочете знімати житло спільно в Торонто, пишіть в особисті повідомлення. Короче, хто хоче спільно знімати житло в Ванкувері пишіть в особисті, і ті хто хоче знімати житло в Торонто, також пишіть в особисті. Коротко про себе: мені 19 років, спокійний, завжди підтримую чистоту в домі, вмію готувати, якщо якийсь двіж я з вами. Розмовляю двома мовами в повсякденні - українська, російська
-
Наша Валерія сьогодні
-
Окей окей, я у него поспрашиваю, еще раз спс
-
У меня сейчас роджерс, не жалуюсь. Но он выгоден только если к кому-то на "семейный пакет", без него как у всех. За Telus слышал, но ничего не могу сказать
-
Ну да, спасибо
-
Думаю, ничего опасного нет, возможно влага и все. Пойдут абсолютно любые, как по мне
-
@luckydoge2865. И привет передавайте, хоть он меня и не знает😂
-
А есть контакт?
-
Покраска авто
-
Кстати, за такую обувь некоторые возвращают стоимость, до 100$
-
Ви повинні у свого роботодавця, уточнити які саме, там багато різновиду ( safety shoes) і для електриків і для будівельників і для робітників які працюють з металом. Для якої саме роботи вам потрібно, де ви працюєте?
-
В другой группе есть коллега, который работает в Telus. Думаю, вам стоит с ним пообщаться:)
-
Оо вообще шикарно
22 Jan 2023, 02:47
21673/119250
about 2 hours ago