Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Як бути з пересадкою в Лондоні? Треба переїхати в інший Аеропорт. Візу в Англію не потрібно? Не бачу з Варшави інших пересадок.
-
Привіт мене звуть Вікторія я з України😉 #Майстер - #перукар чоловічих стрижок з досвідом роботи 8 років , пропоную свої послуги ! • різні техніки на будь-яке волосся✅ • дитячі стрижки ✅ Вартість стрижки 20-25$ Можливі також жіночі перукарські послуги : • рівняння кінців • чілка ☎️+1 (437) 258-3656 Район Етобіко,168 Stephen Dr,
-
Доброго дня! Болюча тема. Я нічого не брала, тільки нотатки важливі. Розумію, що поки вивчу мову і зроблю підтвердження диплому, то я зганяю в Київ не один раз. І тоді все заберу.
-
Дорога групо, прошу відгукнутися тих хто в темі. Я дипломований психолог і логопед. Чи варто брати з собою свій матеріал дидактичний для занять з дітками , особливо тими що були на інклюзії в Україні? Оскільки з багажем треба визначитися? Буду щиро вдячна за відповіді 🙂.
-
Лот може вам сказати прям в аеропорті зробити тест. Для Канади за 48 годин треба тест а ЛОТ може за 24 години запросити
-
К всіх випадках
-
Посадять
-
Я думаю що це буде залежить від офіцера в аеропорті. Але найбільше що вам буде загрожувати це 2 тиждня в карантині
-
Вам надо сначала заключит договор с семейным врачём и он вам даст referral. Так просто не пойти
-
Потрібна «бумажка» зі штампами і QR кодом яку ви отримали коли вакцинувались
-
Всем доброго времени суток! Подскажите пожалуйста, может кто-то знает .. Контакт детского невропатолога и нефролога (желательно Украино или русскоговорящего) в Торонто. И как можно к нему попасть на приём ? За ранее огромное вам спасибо 🙏🏻