Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет ! Завтра 22 Августа в 7pm по Калифорнии начинается новый 5й поток обучения QA Automation. Курс полностью бесплатный. В этот раз на курсе будет 3 языка программирования: Java, JavaScript, Python. Курс по языкам будет состоять из 2х частей: теория и практика, с практикой по JavaScript, Python еще не определились, но сделаем это пока не закончиться теория. Собираемся закончить курс до нового года, но как всегда, там будет видно. Будут дополнительные занятия по QA, поиску работы, мотивационные классы, английский язык и т.п. Занятия будут записываться и записи будут доступны всем студентам Если вы вообще ничего не знаете о тестировании и о программировании, то курс вам подойдет, он рассчитан для новичков, но некоторые простые темы нужно будет освоить самостоятельно. Кому интересно или есть вопросы пишите в ЛС.
-
Скажите пожалуйста, правда ли что в Канаде нужно прививку от ковида ставить каждые 5 месяцев? Спасибо
-
не знаю что именно вы имеете в виду под социальной сферой, но даже в торонто работники некоторых "государственных" структур должны знать француский
-
ну работу в айти нашел) а в целом впечатление о торонто среднее
-
Я количество работ в айти секторе глянул, это скорее почему я в калгари не поехал чем в ванкувер
-
Як заощадити на купівлі овочів та фруктів у Канаді? Користуйтесь додатком Flashfood, який дозволяє купувати фрукти та овочі дуже дешево. Цей додаток об'єднує всі магазини від компанії Loblaw: Loblaws, No Frills, Superstore, Whole Foods та інші. Ось такі ящики овочів усього за $5. Шукайте додаток Flashfood, встановіть у своєму телефоні, вводьте код IRIS3W4CW під час реєстрації і отримайте $8 до вашої першої покупки. Принцип користування Flashfood: 1) шукаєте продукти. Це деколи може нагадувати полювання, бо нові продукти додаються по кілька разів на день. 2) додаєте до кошика, якщо встигаєте :) 3) оплачуєте відразу якнайшвидше. Поки не оплачений товар, будь-хто інших може додати до свого кошика. 4) після оплати забираєте продукти у магазині, якому ви замовили. Просто підходите до стелажа, де будуть розставлені коробки з продуктами, шукаєте свій по номер і забираєте. P.S.: в Google play чи Apple store не забудьте змінити країну на Канаду, тоді додаток відображатиметься в пошуку
-
В мене була російськомовна школа ,писати чомусь українською в мене виходить ліпше ніж розмовляти нею але все розумію 100 % якщо до української державної мови а не до польськовеншерськоавстрійськогуцульській наречені.в Україні не живу близько 10 років і жодного разу українською не розмовляв в Україні ,я розмовляю краще іспанською ніж українською ,і з друзями україномовними розмовляю російською бо коли починаю українською в мене починається вінегрет іспано-англійська-українська і то таке ,але писати українською добре виходить не можу зрозуміти чому 😅😅
-
Хлопці, дівчата! Хто шукає кімнату, або кому потрібна людина на підселення- пишіть! Не маю поганих звичок, розгляну всі пропозиції.
-
Здравствуйте, кому-то интересны Elfbar, сигареты и стики по самым низким ценам (розница, опт) ?
-
Добрий день, підскажіть, будь ласка, де є мовні курси з англійської в Торонто?