Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую!
-
Можна. Через Франкфурт.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, проживав в Польщі і закінчився безвіз 90 днів ,чи можна виїхати літаком в Германію а потім в Канаду?
-
Всім привіт. Цікавить питання на рахунок здачі на права в Торонто Онтаріо. Можливо маєте адресу де можна здати теорію не на англійській мові? І можливо знаєте скільки часу можна їздити на українських правах? І чи можна купити автомобіль на українських правах? Буду всім вдячна за відповідь та допомогу, 😊
-
Доброго дня. Хочу надіслати запитання до IRCC Canada, але на можу знайти їх контакти. А точніше емейл хоча б якоїсь уповаженої особи з цієї організації. Може хтось з цієї групи стикався з подібною ситуацією і знайшов таки спосіб з ними зв'язатися? Заздалегіть дякую.
-
Сходи нахер
-
Перепрошую, а чому ви вважаєте, що нормально витрачати мій час, в тисячний раз задаючи питання "по дЄлу", відповідь на яке можна знайти за 5 хвилин у Гуглі чи за 5 секунд банального пошуку по чату? Чи нормально дозволяти собі хамити дівчині? Ви у Канаді, тут всі polite, саме час вчитися. До того ж, це чат. Спілкування, чули про таке? Ви наче не модератор, щоб визначати за всіх теми для обговорення
-
Просто это вопросы по делу, на счет банка и т.д. А сообщения этой дамы, срач разводимый... Для этого существуют личные сообщения.