Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет ) может кто нибудь знает попутчиков или перевозчиков по Онтарио ?
-
Вибирайте інші локації де менше людей. Деякі можуть акцептити walk-in. Я записався на медогляд в Оквілі на наступний день
-
Або у діспенсорі 🙂
-
Хто здає кімнату чи студію. Напишіть в пп
-
Доброго вечора. Мої друзі поїхали в Канаду , але у них проблеми зі житлом. Чи є якісь варіанти як це вирішити?
-
Можливо зможе хтось допомогти з роботою та житлом в районі торонто +- 50-70км, бажано Гамільтон або поруч.
-
Там не для українців програма, а для нюкамерсів. Зазвичай відкривають рахунок з дебетовою карткою 300$ секюр (у когось більше). Та візу (кредитну картку) на 1000$ (хтось теж більше отримав). Плюс 12 місяців обслуговування безкоштовно повністю
-
Я б просто порчу навів. Ніхто ні про що не дізнається.
-
Можливо підкажете які умови вони дають для українців?
-
Прочитайте умови, обирайте за вашими потребами та на ваш розсуд. Бо порадять одне, а на справі не підійде Вам Мій вибір ТД банк, і до сих пір не жалію. Не приват звичайно, але це один з найкращих банків
-
Нет 👎🏻,она умная девочка и я надеюсь сделает выводы и перестанет так делать
-
Я бы советовал писать заявление в мусарню писать заяву за такое))))
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, хто вже прилетів в Канаду, в якому банку краще відкрити рахунок?
-
Згоден, ми поговоримо про це. Стосовно бану випадковість. Моя вина, я видалив) а потім його ж і Аня зі мною) Я вже вибачився у людини) все норм) Він не буде збирати митинг)
-
Хахаха
-
Попередження отримала, поговоримо з нею. Але, будь ласка, не продовжуй срач.
-
Дякую 🙏
-
Непорозуміння було. Я кікнул, бо в цьому срачу не прочитав зміст і видалив повідомлення з улюбленим шрифтом спамерів) або ботів)
-
Та мені за людину обідно ,чому видаляти просто так не розумію ,гнати такого адміна
-
Бо він мій кум. На правах адміна й тощо
22 Jan 2023, 02:47
22680/119184
about 2 hours ago