Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Е адмін hanna willow який зловживанє правами адміна : по перше може собі позволяти оскорбляти людей По друге погрожувати розправою або нанесення тілесних ушкоджень По трете використовує стікери які заборонено у чаті та по перше і друге також заборонено По четверте що найважніше з цього списку що вона видаляє участників чату за власним бажанням бо просто їй так захотілось Шановний пане Dr.EmMi ,четвертий пунк це вже крапка ,що вона собі позволяє ?
-
Якщо будешь балотуватися я за тебе віддам свій голос та буду радити всім знайомим
-
Коли індус стане примєром
-
Коли в Канаді буде 3 державна мова Українська?)
-
я пропустил какой-то путч против администрации =( собираем майдан?)
-
Dr.EmMi
-
еее. защита от бана активирована!
-
Нужно снять с неё права админа чтобы не удаляла людей !она уже в который раз об этом доказывает ,но вот эти удаления это уже вообще ни в какие ворота
-
😂😂😂 ребята, с вами и Нетфликса не нужно...тут страсти кипят покруче
-
Ну так это кошмар
-
Я на твоей стороне ващет
-
Але
-
Dr.EmMi это кошмар
-
Всех кто поддержал @putinhuilopidor модератор решила кикнуть 🤷♀️
-
Просто интересно, почему его так выделили) других людей в чате такими заявками не встречают)
-
А за что его банить, пардон?
-
зробити візу та поїхати наприклад до Кракова на біометрію. Можна ще +2/3 тиждень посидіти у Кракові та почекати мультивізу. У фейсбуці в групах написати пост про себе є роботодавці, які беруть на роботу і надають житло і до прильоту вже мати оффер. Тому що житло дороге у Торонто.
-
Добрый день! Друзья может кто знает, где получить налоговый номер? Человек работает в Uber и там требуют этот номер…
-
Підкажіть, будь ласка, прилетівши в Торонто по CUAET ворк перміт можна отримати тільки в Міжнародному Аеропорту Пірсон чи в Аеропорту Білі бішоп також ?
-
Учу
22 Jan 2023, 02:47
22703/119179
about an hour ago