Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я на твоей стороне ващет
-
Але
-
Dr.EmMi это кошмар
-
Всех кто поддержал @putinhuilopidor модератор решила кикнуть 🤷♀️
-
Просто интересно, почему его так выделили) других людей в чате такими заявками не встречают)
-
А за что его банить, пардон?
-
зробити візу та поїхати наприклад до Кракова на біометрію. Можна ще +2/3 тиждень посидіти у Кракові та почекати мультивізу. У фейсбуці в групах написати пост про себе є роботодавці, які беруть на роботу і надають житло і до прильоту вже мати оффер. Тому що житло дороге у Торонто.
-
Добрый день! Друзья может кто знает, где получить налоговый номер? Человек работает в Uber и там требуют этот номер…
-
Підкажіть, будь ласка, прилетівши в Торонто по CUAET ворк перміт можна отримати тільки в Міжнародному Аеропорту Пірсон чи в Аеропорту Білі бішоп також ?
-
Учу
-
з англійської мови
-
Чому?
-
Добрый день.Хочу переехать в Торонто я из Одессы .профессия швея.подскажите с чего начинать?
-
Так, його не банимо:)
-
Таким людям немає сенсу щось пояснювати, це тільки псування своїх нервів. І такі завжди знайдуть чим зачіпити. З ними говорити то саме, що горохом об стінку.
-
Ковида кстати не существует,ты только себе вредишь маской дыша в ней да ещё плюс такие большие вдохи выдохи
-
Не реагуй. Ми поговоримо з тобою окремо про твоє ставлення до цих тем. Неможна так реагувати. Взагалі на будь що. І не злися!:) Усе буде добре!) Ми всі тут жінок любимо! Навіть геї:)
-
Я до вечера збільшую термін можливості писати в чаті. Якщо хочете спілкуватися на важливу тему краще пишіть одним текстом або едіт. Бо не можу постійно відволікатися на це
-
Я тримаюсь
-
Все припиніть.
22 Jan 2023, 02:47
22713/119185
about 11 hours ago