Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ковида кстати не существует,ты только себе вредишь маской дыша в ней да ещё плюс такие большие вдохи выдохи
-
Не реагуй. Ми поговоримо з тобою окремо про твоє ставлення до цих тем. Неможна так реагувати. Взагалі на будь що. І не злися!:) Усе буде добре!) Ми всі тут жінок любимо! Навіть геї:)
-
Я до вечера збільшую термін можливості писати в чаті. Якщо хочете спілкуватися на важливу тему краще пишіть одним текстом або едіт. Бо не можу постійно відволікатися на це
-
Я тримаюсь
-
Все припиніть.
-
Выучить наизусть
-
Але реагувати на жарт так, це вже не турбота про жінок.
-
Вот первый шаг
-
Жены, повинуйтесь своим мужьям, как Господу, потому что муж есть глава жены, как и Христос глава Церкви, и Он же Спаситель тела. Но как Церковь повинуется Христу, так и жены своим мужьям во всем
-
Будет 12 шагов
-
О, шовіністів знов підвезли))
-
Коли реагуєш на радикального алахнутого (нічого проти ісламу не маю)
-
Це нормальна реакція, коли ти бачиш аб'юзера реального
-
Я розумію тебе
-
Але все одно прошу більше так не робити. Взагалі на будь яку тему. Сурові правила, так для всіх і на всі теми
-
Я за чесніть
-
Ще й одразу перехід на особистість
-
Він не перейшов на особистість. Він пожартував точно також, як ми з Анею жартували на тему негрів, геїв, та релігій. А тут вже на темі жінок - така реакція.
-
Поділись будь ласко лінком на атеїстів 🙏🏻
-
Мій "расизм" критикували, я сказал "згоден". А доказувати, що таке стьоб, немає сенсу
22 Jan 2023, 02:47
22728/119157
about 4 hours ago