Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ти бачиш людина тебе вже який раз запрошує, не мінжуйся, вдівай другій тапок
-
Мейпл, Вон Це даунтаун буржуазії
-
Я чи Яна?
-
То ощущение, когда выставил голый торс и ждёшь чтобы девушки налетали, но забыл, что в Канаде и одни парни отвечают. Оранул 😂
-
Ты где обитаешь?
-
If they say why? Tell them that it's a human nature(c)MJ Всі хочуть коли більше, але тільки не коли це у інших)
-
Девчата Привет 👋
-
Bunch of karens could not swallow such a house on their street 😁
-
vm.tiktok.com/ZMNt58AQJ
-
І то правда, але це відноситься всіх домівок. Нещодавно бачила як чувака по судам сусіди затаскали в річмонд хіллі) зависттю аж тхнуло з того відео)
-
В нас стіни товще ніж велика китайська) наші люблять себе обгородити як слід) І так, тут не можна будувати дім як забажаєш, якщо ти в звичайних кварталах. Тільки на своєму землі, десь біля лісу можеш будувати хоч палац)
-
У мене у сімьї в Україні таунхаус. Тільки вищє і трохи більше за ті що тут. Обожнюю, видно просто звикла дуже 😁
-
То треба так і писати "Дівчата привіт", а не "всім привіт" А я вже настроївся, другий черевик натягнув майже...
-
Ще один сексист...
-
Я вообще больше девушкам писал )
-
Насправді, дійсно роумінг виходить дешевше, чим тут пакети стандартні. Я теж не відключив до сих пір
-
По набережной
-
Даунтаун
-
Чого не хоче? Можете ти створиш долларову в приваті? Або пограйся в налаштуваннях.
-
Де?)
22 Jan 2023, 02:47
22987/119153
about 2 hours ago