Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ось є в мене дебітова карта від BCU банка, мені треба здійснити купівлю в інтернеті де потрібно вказати номер карти, дату, і 3 цифри,, іі ось цих 3 цифр немає на карті, я торможу чи шо)?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста Заполняю опыт работы, ставлю даты одна за другой , но все равно не пускает дальше? Какая может быть ошибка?
-
АЛЕ, про посудомийку у нас нічо в контракті не сказано 😁 тим паче за електроенергію ми сплачуємо
-
Згоден...
-
Але зазвичай якщо є пральна кімната то не можна в себе встановлювати
-
Ну ми в минулому апартмент портативну стіралку підключали, і було зашибісь. Тут ніяк, ми підключили а нам прорвало під краном трубу. Рішили забить фіг, і так за оренду 1400 платим тільки
-
У нас в білдінгу є автомат через якій зі своєй карти поповняєш карту для стіралкі. Свого рода стілальне престо 😁 в минулому білдінгу були тільки оплата копійками, той щє треш. В пральнях що навулиці зазвичай є ромінник автомат якій тобі 20-ку на копійки поміняє
-
Дуже дискримінаційне повідомлення
-
Тобто заборонено.
-
Мда.. А оплачувати треба через термінал? Чи пранкомат якийсь? І наскільки знаю, ніяк неможна зробити в квартирі підключення пралки, так?
-
Ага, я в нього так ні разу і не стірала) Тоді в районній пральні було 1.25 за прання, чого б я дурна в нього стірала Ахаха Зараз в нас в білдінгу 2.75 прання і 2 сушка вроді
-
Це за кожне прання???
-
🤣🤣🤣
-
Є таке) Але респект точно заслужиш! Вони люблять таких. Це точно
-
На трака ліпше би вліпили сразу ще
-
Та ну, гониш)?
-
Можеш на червоному переходити, якщо дуже терміново потрібно кудись. Просто показуєш лівою рукою 🤘 і всі розуміють, що в тебе G-Superior. Навіть не будуть сигналити.
-
Це я 🥲 і мій чоловік хіхі Але це було більш трешово коли я знімала кімнату в домі і мій лендлорд запросив 12$ за одну стірка+сушка+ мій порошок і все шо треба для стірання. Я подумала «ага, уже біжу і падаю стільки тобі платить», мій чоловік тоді раз в тиждень возив мене в пральню на районі 🤣🤣🤣🤣
-
Краще один урок візьми, щоб нюанси показав. Якщо впевнений, що ти й тут король дороги (після Юри), то можеш подивитися на ютубі і піти здавати.
-
А які його переваги?
22 Jan 2023, 02:47
23066/119153
about 2 hours ago