Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Туше'
-
Аня, люди без комплексів із здоровим почуттям гумору та у здорових стосунках сміються та висміюють разом і чоловічі, і жіночі стереотипи. Невже чи варто так реагувати на такі жарти?) Тим паче у колективному спілкуванні:)
-
З дедукцією треба вам попрацювати
-
Поясни Я не розумію логіки
-
на ловця і звір біжить
-
В психології це теж є) Чоловіки орієнтовно до 25-26 дозрівають) жінки - 23) Але завжди можно пришвидшити, або залишатися інфантильним до 30:) Тому й тут відносно)
-
Рація
-
Ось чому знайомиться не хочуть 🧐 ,а я на шкіряний топ грішив (((
-
Вирішувати* :)
-
t.me/ukrainians_toronto/10528
-
Мудрий Еммі завжди в темі
-
А почуття гумору в тебе на кордоні відібрали.?
-
👌🏻🙏🏻
-
Все дуже відносно. В Канаді живуть не тільки канадці, і навіть так, все залежить від тебе. Впевненість, змушувати жінку сміятися, більше слухати ніж говорити (бо це їх потреба) і тоді самотність теж буде відносною. Ніколи не думай про вік, ніхто вічно не молодий. Ніколи не можна зрадити мрію, не виходить з 100000 разу, спробуй 100001. Чоловік поки мріє, втілює їх, цікавий для всіх завжди і в будь якій країні. І плюс у кожного свій біоритм. Вибач, не намагаюся вчити, лише хочу нагадати, Канада не Канада, гормони у всіх є, мрії та хімія існує скрізь. Зараз просто дуже важка ситуація через нашу спільну біль. Але навіть в такої ситуації, не забувай чоловічу роль, і особа яка займе протилежну роль з'явиться, зустрінеться, лайкне, напише, помилиться номером. И впершу чергу думай про себе та мрію свою! Інше підтягнеться.
-
То на ланцюг треба прив'язувати до батареї, бо мотузку вони перегризають.
-
З війни ?
-
Перебор це коли дівчина без супровіду чоловіка має можливість виходити на вулицю
-
А ті хто звілтам повернувся?
-
І з дівочих сторін вони більші
-
Перебори бувають з обох сторін 😜
22 Jan 2023, 02:47
24115/119099
33 minutes ago