Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Велике дякую за відповідь )))
-
Наскільки я знаю, то вп дається стандартний для всієї Канади. Він білінгвальний, тобто сам шаблон, а дані вже офіцер вказує відповідно анкети яку ви заповнювали коли ще подавалися на візу, мова також залежить від заяви. Ця анкета буде перед ним в моніторі. Просто вже всі інші документи (ОХІП, СІН, медогляд) зробите вже в Торонто.
-
Здравствуйте) меня зовут Лена, приезжаю 2 сентября в Торонто! Хочу снять комнату, если есть варианты пишите в ЛС!
-
Добрый день) скажите пожалуйста. Я прилетаю в Монреаль, а в Торонто буду ехать на поезде через 2 дня. Если я возьму Work Permit в Монреале аэропорту, он котируется по всей территории Канады или мне в Торонто все равно нужно будет его переделывать для получения документов ?
-
Гайсята, трошки граємося з ботом. Тому зараз запіню правила групи в самому чаті теж, щоб кнопка запрацювала тут напряму. Відтепер будь яке посилання на інших ботів - автоматичний бан. Будь яке посилання на інші групи або сайти, зловить попередження (до трьох разів), якщо побачимо що узгоджено, відмінимо попередження, якщо ні видаляємо. Третє попередження автоматично забанить. Також мат, образи, перехід на особистість теж отримає попередження до трьох разів. Список слів вже готовий:) Все робимо для вас. Щоб ви спокійно спілкувалися один з одним, отримали необхідну інформацію, або допомогу, а не писали "одмен удолі, спааам!". Обіймаю всіх, звичайно, з винятками!)
-
Доброго дня 🤍 Я майстер бровист-візажист. Тільки недавно приїхала в Торонто. Тому кому потрібні гарні брови, дівчата звертайтеся, своїм українкам роблю знижки🥰🇺🇦 Знаходжусь прямо напроти High park (Keele) Моя сторінка instagram.com/mua.sova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Не спорю... лично со своего опыта и говорю. Если есть $ то в них делать нечего.
-
@yana_tereshchenko я живу в таком уже 5 лет. На 2 года улетали в Украину с 2020 по 2021 (пандемия, все закрыто, что ещё делать в этом депресняке - улетели вовремя), машина и дом только пылью покрылись, ничего более. Входная дверь наша, по секрету, открывалась с сильного толчка (перед ремонтом), так что кто хотел мог осуществить свои планы беспрепятственно. По машине понятно что хозяев долго не было. Посылки перед дверью пролежали больше полугода (за wind door). Поэтому из опыта - вероятность что вас обкрадут когда вы находитесь в неблагополучном районе, она ниже чем вероятность кражи из районов с более высоким доходом / household income. К своим не лезут.
-
В них не страшно, нет, вас или вашу машину никто не тронет, упаси Аллах 🙂. Но вряд ли вы будете в восторге от криков дружной компании подшафе выясняющей отношения с соседями / лендлордами в 3 ночи