Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В них не страшно, нет, вас или вашу машину никто не тронет, упаси Аллах 🙂. Но вряд ли вы будете в восторге от криков дружной компании подшафе выясняющей отношения с соседями / лендлордами в 3 ночи
-
It me my friends
-
Трущобы. Всё зависит от достатка, поэтому в этих районах не встретить коренных канадцев у которых за спиной generational wealth. Бывает и полицию встретишь. Преимущественно заселены народностями Африки / Южной Азии без стремлений выбраться в люди
-
Как всегда, всё всегда упирается в уровень знания англ. Других преград нет
-
Что значит неблагоприятные районы, где нельзя заселятся- там алкаши, психи? Нарки? Или там могут напасть, обвораовоть?
-
Ви не мені пишіть, у мене все добре. Це інформація іншій людині)
-
Хто не питав? Місцевий скул-борд? Там при заповненні форми є прохання завантажити результати навчання. Так є у Halton
-
Це у мене не питали навіть, хоча я забрала справу зі школи.
-
Подзвоніть в секретаріат, нехай вишлють вам табель дитини або фото сторінки результатів. Я ж кажу, якщо всі варіанти вичерпано - тоді кажіть що даних нема. З ваших слів оцінки такі
-
Берлін-Цюріх-Торонто
-
UCC urgent care centers
-
Нехай у вас все вийде❤️
-
Дуже дякую
-
Єдине, я привезла з собою карту щеплень
-
Я лечу з пересадкою і незнаю що вписувати в ту заявку
-
Доброго дня Візьмуть стопроц По віку Моя мала закінчила в Україні 3й клас, тут беруть її в 5й
-
З чим конкретно у вас виникають складнощі?
-
Так. Проведуть невелику співбесіду і візьмуть. Скажіть що архіви втрачено в внаслідок бойових дій. Якщо реально не можна взяти табель ніде