Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Швидка допомога
-
Що це саме? Як правильно пишеться? Не можу знайти.Дякую
-
Теж цікавить така інформація
-
Доброго дня! Порадьте в якому районі краще зняти житло, щоб поблизу була середня школа? Може хтось здає однокімнатну квартиру? Дякую!
-
Я показувала по прильоту саме такий.
-
Мне кажется надо срочно в уржанс
-
Так
-
Доброго дня Скажіть будь ласка, чи підходить в аеропорті сертифікат про вакцинацію роздрукований з Дії?
-
Ідіть в найближчу клініку. Walk-in запишіться телефоном
-
У снах буває різне з нами, Буваєм в різних, там, місцях. У снах спілкуємось з богами, І бачим правду у серцях. Морфея царство наповнене дивами, А мудрість там знайдеш у всіх кінцях. І не обмежена свідомість там словами, Порад життєвих візьмеш там і у мерцях. А тих хто звик ходити там сліпцями, Не бачать суті в власних відчуттях. Не зможуть так прийти до тями, Без віри в правду у власних снах.
-
Hello. Порадьте офтальмолога в Торонто терміново чи порадьте куди краще звернутися. У малої сильно болить око (немісил не допоміг) і половина голови уже, хоча видимих ознак запалення немає (ні почервоніння, ні сльозотечі). Просто пульсує око і біль при ходінні. До кого нам звертатися? Маємо тільки ОНІР. Порадьте будь-ласка. Дякую
-
Нажаль по ліказх я не підкажу зовсім
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна модель для фотографування одягу, салонів або чогось ще, готова до співпраці поки я в Торонто🫶🏼
-
Дякую 🙌 речей не багато, бо все залишилось там, вдома, да і цінні пам'ятні також 😭 Всі документи на щастя з нами. Можливо ви, або хтось знає як з препаратом для щитовидної залози?
-
Я от жалію що не взяв свій шолом, але було не до нього 24.02
-
ГРОШІ Документи (ВСІ, дипломи, атестати, тощо) Документи оцифрувати (хоча б і фото) + покласти в дропбокс/диск/айклауд Годинник дідуся, кулон бабусі (те що не можна ніяк замінити) Улюблені речі (+1 валіза дешевша ніж купляти все) Техніка тільки компьютерна (де на блоках живлення написано 110-240V) Ліки для вас (х3, щоб вистачило надовше) Спеції (типу Pripravka, що без солі)
-
Доброго ранку, підкажіть будьласка хто вже в Канаді, що необхідно з собою везти? Які речі чи щось є найбільш важливими? Збираємося з дитиною та великою собакою