Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я вам точно не подскажу. Но знаю точно что у лендлорда да, возможно даже есть работа. Если по компании говорить то знакомы раньше (давно) платили, как сейчас не подскажу(
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, якщо подавати на візу в Європі і весь цей час бути там по білметрії, то чи вплине на візу чи переліт загалом закінчення безвізового терміну (3 місяці за паспортом)? Наперед дякую за відповідь
-
Дякую. Якщо немає ще роботи, то треба обов'язково наперед за декілька місяців платити?
-
Збираю міні компанію в басейн а потім в парк в Etobicoke, бажаючі напишіть мені в ЛС (Вже пару бажаючих є, приблизно на 3-4 годину)
-
всем привет...а есть тут Киевляне...кому из дому (в идеале Голосеево) отправляли на Канаду посылку через Мeest?
-
Если повезёт то сможете найти за 1500, но мы в среднем видели от 1700 и выше
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка, за скільки можна орієнтовно арендувати студію? По районам ще не орієнтуюсь. Щоб не елітний, але і не кримінальний. Винаймати будуть дві дівчини.
-
Спасибо, я наверное онлайн сделаю на одном из сайтов выше)
-
Я через лендлорда...могу скинуть страховую (контакты)
-
Добрый день 🌞 подскажите пожалуйста, семейного врача в районе Хай парка? Кто то может недавно записывался? Спасибо ❤️
-
Спасибо ☺️
-
Газета Мист Очень много работ сейчас
-
Хтось може підказати роботу для жінки 45 років, без знань англійсьуої , в Etobicoke
-
Оформили онлайн duuo.ca
-
всем привет ! девочки кто без мастера наращивания ресниц в Торонто ? в личку плизз)
-
Спасибо!
-
Привіт, все робила онлайн, 3 хвилини і поліс готов👌🏼 www.sonnet.ca/home-insurance
-
Всем привет! Кто оформлял страховку на жильё подскажите как вы это делали - страховой агент, брокер или прямиком в страховую пошли? Поделитесь контактами плиз
-
Доброго дня! Чи є консультанти, люди які можуть порадити яка краще провінція, програма на пмж підходить до моєї ситуації сім'ї, диплома, спеціальності . ? message me directly please 🙏
-
Спасибо
22 Jan 2023, 02:47
24911/118920
about 7 hours ago