Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
да, супер)
-
всім привіт, питання до дівчат, хто хотів би прогулятись ввечері ? Напишіть мені😊
-
Взагалі я б сказала що треба тут звикати в усьому до гугл сервісів. Всі лишають відгуки в гугл картах зазвичай, в них же ви можете дивитись розклад автобусу, чи трамваю, туди також нещовно додали гілки метро прямо на мапі. Все що вам потрібно просто вбивайте на гугл карті. Типу хочете вейп, так і пишете «vape», треба меблі «furniture» і так з усім
-
А от цікаво, у них є сайти відгуків про лікарів, клініки?
-
Дякую за відповідь ❤️
-
Справа в тому, що школа в них дійсно сильна! І ті, хто змогли закінчити тут, разом з резіденсі, вони не дурні. Навпаки. Тут скоріше за всього, людський фактор, здається, бажання якомога швидше позбутися від пацієнта, імхо (!) Або все роблять по протоколу, що не погано, просто, не завжди ефективно. Дядько каже (він лікар хірург), коли він на прийомі каже, що теж лікар, ще й досвідчений, їх ставлення одразу змінюється. Одразу чЕкають все, що треба по запиту. Його думка, що вони бояться людей, які теж ознайомленні протоколом медичним. І у випадку необхідності, грамотно зможе описати ситуацію там де треба. Не знаю, поки будемо звикати до системи, може ще більше теорій з'явиться:)