Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Справа в тому, що школа в них дійсно сильна! І ті, хто змогли закінчити тут, разом з резіденсі, вони не дурні. Навпаки. Тут скоріше за всього, людський фактор, здається, бажання якомога швидше позбутися від пацієнта, імхо (!) Або все роблять по протоколу, що не погано, просто, не завжди ефективно. Дядько каже (він лікар хірург), коли він на прийомі каже, що теж лікар, ще й досвідчений, їх ставлення одразу змінюється. Одразу чЕкають все, що треба по запиту. Його думка, що вони бояться людей, які теж ознайомленні протоколом медичним. І у випадку необхідності, грамотно зможе описати ситуацію там де треба. Не знаю, поки будемо звикати до системи, може ще більше теорій з'явиться:)
-
Так, за три місяці вже встиг одного схожого сапієнса побачити:) Хлопець сестри потрапив у неприємності, буває. Приїхав, подивився, пропальпував, є виїмка добряча на вилиці, температура. Кажу скоріше за всього перелом. Поки больовий шок не відійшов, тому ще не так болісно. Поїхали до лікаря. Почекали 5 годин (вночі), шок відійшов, біль така що він ледь себе стримував, лікар подивився, каже все нормально справа теж такий же. Їдьте додому, відпочивайте. Виходять, розказують, я кажу з глузду з'їхали чи що, кажу треба зробити кт. Цей кадр починає, я лікар, ви мені будете розказувати як робити. Сестра каже, мій кузен теж лікар, направте нас до рентгена. В результаті, зробили КТ - перелом кістки, 70% що треба поставити пластинку. 🤦🏻♂️ Але в основному нормальні, принаймні, з тих, що зустрів:)
-
І то правда)) Наш минулий лікар був тотал треш. У мого чоловіка щось було зі спиною, той йому виписав протизапальні вроді. Чоловік сказав в нього алергія на цей препарат - гикавка безперезстанна. А той такій : так вам його минулого разу кололи, а я вам в таблєтках. Ітог - гикавка на 3 дні без перестану. Типу Лол, це той же препарат 🤦🏼♀️ Я вже не кажу що до нього по пару місяців не можна було дозвониться. Я прийшла зі своєю екземою шоб він мене направив до дерматолога, він мені виписав крем. Кажу: нестероїдний? Він та нєєєє. Прихожу в аптеку - крем стероїдний. Ну ідіот, честно 😂
-
Я маю на увазі нормальних спеціалістів:) Вдома в нас чудова сімейна. Просто найкраща! Коли ми з дівчиною захворіли, вона терміново призначила всі обстеження, консультації, виписала лікі (я заплатив тільки за ліки), ще й телефонувала щодня у ввечері, як ми себе почуваємо. Всі дані та результати обстежень ми отримали у додаток. А так в цілому, система дуже в нас проста та зручна, хоч і стара. Знайшов лікаря, звернувся, заплатив і забув. Свої мінуси є, але безцінний час заощадиш 100%