Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А тут немає поліклініки так такого, як в нас. До сімейного лікаря потрапити трошки швидше. Він дійсно може призначити ліки, або направити до потрібного фахівця. І якщо ви подружитеся з лікарем, то він буде виписувати рецепти для терміново потрібних ліків. Бо без цього вам ніхто не продасть майже жодного антибіотику (декілька виключень). Так, і то, і друге регулейтід, тому покривається ОХІПом. А взагалі, варто мати друга лікаря, особливо сімейного.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка,хто може,в чому різниця між Polyclinic Family Medicine(в якій як кажуть всі сімейні лікарі сидять) та Walk-in Clinic ?? І взагалі в чому переваги мати сімейного лікаря,якщо начебто кажуть,що до нього довго запису чекати і він неохоче дає направлення до вузьких спеціалістів,якщо взагалі дає . Чи можна прийти в Walk-in Clinic і отримати там направлення від лікаря,ще й без черги в декілька тижнів? І той і інший варіант покриває OHIP,вірно?
-
Шукаю роботу в Торонто. Бажано по ремонту квартир/будинків і тд. Досвід роботи більше 3-х років. Знання англійської мінімальні.
-
Привіт. Я Ангеліна або lubchik_vetcare. Ветеринар з України. Наразі я знаходжуся у відносно безпечному місці і маю можливість та ресурс допомагати усім українцям в цей важкий час, а саме надання ветеринарних консультацій, щодо профілактики та лікування тварин. Тому якщо вас у вас є запитання про тварин або ваш улюбленець захворів а у вас немає змоги звернутися до ветеринарної клініки, можете написати мені (але відповідаю лише в інстаграм). Вартість консультації ваші донейшини (сума вільна), які будуть перераховані для допомоги захисникам України. Чекаю на вас тут instagram.com/lubchik_vetcare?igshid=YmMyMTA2M2Y=