Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Пипец тут скама много
-
1. в Дие или как минимум в новостях должна появится информация о раздаче 7000 грн. а такой инфы нет 2. всегда можете спросить у оператора саппорта в Дие
-
Спасибо!!❤️
-
Якби знала іншу мову була б в європі. Канада не моє також, але війна триває і це єдине місце де я зможу себе прогодувати в безпеці
-
Спасибо огромное за ответы!! Они нам очень нужны сейчас!🙏🏻
-
Стосовно 3000 доларів, поки ще немає інформації, що їх треба повертати (скоріше за всього, 99,9%, і не потрібно буде) Стосовно виїзду, якщо в вас вклеєна віза у паспорт, то протягом трьох років можете хоч кожні вихідні приїжджати. Вас впустять, і на вп ніяк це не вплине. Стосовно Канади. В кожного індивідуальна ситуація та причина. Максим вище правий, як вдома, вам, на жаль, ніде не буде так добре (якщо ви ще до війни не планували, звичайно, переїхати кудись). Канада не ідеальна країна, але дійсно країна можливостей, де можна реалізувати майже будь яку мрію. Я особисто намагаюся не думати про це, чи подобається вона мені, чи ні, тому відповіді на це питання не маю. У мене мета покращити своє життя, життя моєї коханої, сім'ї в теперішніх умовах. І звичайно у безпеці. І на мою думку, з існуючих, Канада одна з найкращих країн для цього. Поки що так. Як далі буде? На це питання, на превеликий жаль, теж ніхто не зможе відповісти Вам. А якщо думати про те, чи подобається, чи ні, багато з нас втечуть додому, навіть, не дочекавшись кінця війни. Тому, моя порада, як треба добре обдумайте все, і вже тоді прийміть рішення. Нікого не слухайте. Тільки себе та членів сім'ї.
-
Друзья, пожалуйста не закидайте меня помидорами, но спрашиваю у вас, так как возможно кто-то тоже столкнулся с этим. Изначально хочу сказать, что в Канаде мы 3-ри недели (в Торонто). К сожалению за это время мы не смогли понять эту страну и «влюбиться» в неё (возможно ещё мало времени мы здесь, чтобы делать какие-то окончательные выводы). Дело в том, что мы как приехали, мы подались на помощь (3000 долларов) и получили эту помощь, но у нас на сегодняшний день есть желание уехать от сюда обратно в Европу. Скажите пожалуйста, если мы от сюда уедем, нужно ли нам возвращать эти деньги (если нужно мы без проблем вернём). И если есть Ворк Пермит возможно ли будет в течении 3-х лет ездить в Канаду (мужу иногда нужно будет по работе). В общем не потерям ли мы этот ворк пермит? В общем как-то так. Мы честно в очень большом замешательстве что делать? Вроде нам дали такой шанс сюда приехать, а нам не нравится… Просто до этого немного жили в Лиссабоне и этот город нас просто не покидает. Скажите есть ли у кого-то такое же ощущение, что Канада это не совсем то, или это с нами что-то не так? Готовы чуть ли не завтра уже уезжать от сюда, но боимся что пожалеем потом!! Пожалуйста поделитесь своим мнением, сейчас это очень важно для нашей семьи!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Скоріше за все треба змінити регіон маркета на канадський. Я міняв на Андроїді - ті ще пригоди. Інша хитрість: створити новий акаунт вже з Канади і мати два різних аккаунта одночасно