Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Краше придбати сезонник, але це моя думка. Фастлайн ви можете купити всередині парку, він іде окремо від квитка (або сезонника)
-
на скільки я зрозумів, квиток 59 + окремо фаст лайн 125 або 150? чи якщо купуєш фастлайн, то квиток включено?
-
Якщо не п'ятниця, то менше людей. Різниця відчувається. Чим раніше приїдете, тим більше встигнете. Ще менше людей у неділю, або останній день лонгвікенда. Фастлайн варто придбати. Набагато швидше! Будете почувати себе мажором, на якого люди дивляться із заздрістю під сонцем:))
-
хто був у Wonderland у будній день, поділіться часом очікування, чи є сенс купувати Fast Line (в плані швидкість/ціна)
-
Спасибо
-
Ех, одразу видно не мають досвіду у скілап школі Оріфлейма. Ані амбіцій, ані роботи із запереченнями. Копіпейстери
-
Згодна, хоч би трошкі think out of the box, а то такі в них меседжі нудні, так їм ніхто грошей не дасть 😁
-
І нуль креативу)
-
Буває, у адмінів теж є своє життя) Але це шось прям понабігало))) цей хоч не по 10 меседжів кидає)
-
Скам парад) зараз почистимо, сорі)
-
Щось сьогодні набігло скамєров
-
Є спеціальний застосунок Flipp
-
Є, так і називається - Tim Hortons. Просто щоб його скачати треба щоб регіон був Канада (у мене так на айфоні)
-
Приложение KiWi, там выбираете подходящий рейс, смотрите какая авиакомпани его осуществляет, и уже переходите непосредственно на официальный сайт этой авиакомпании и там покупаете билет, выходит дешевле чем на сайтах агрегаторах
-
Всем привет ! Подскажите, есть у кого-то уже знакомый брокер для страхования авто ?
-
То мне сказали,а я его не могу найти()
-
Всем привет.А есть какое-то приложение от Тим Хортонса?Чтоб собирать баллы?
-
Дякую!!!
-
В Варшаве на Холодной, 51. Без записи забирать. В порядке живой очереди. Она маленькая.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сертификат о вакцинации обязательно иметь бумажный или только в дии подходит?
22 Jan 2023, 02:47
25176/118905
about 3 hours ago