Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт усім, теж тільки здали з чоловіком, він вчив на англійській мові, я на російській, і в мене були 2 питання яких в рус версії немає, по поінтам та штрафам. раджу все ж таки купити книжку англ версії та займатись по ній.
-
Ось типу такого) Legal Blood Alcohol Limit In Ontario and the rest of Canada, the maximum legal BAC for fully licensed drivers is 80 milligrams of alcohol in 100 millilitres of blood (0.08). Driving with BAC over 0.08 is a criminal offence. Even small amounts of alcohol can impair driving ability.
-
0,05алкоголю
-
Я недавно здавала ,вчила вчила а всеодно з третього разу здала, питання повторяються в основному наші українські люди заганяються на алкоголі) учень та g1 і g2 має мати алкоголю 0.00, запамятайте собі ))) я вревненна що буле питання це, далі той хто навчає і їздить з людиною в якої немає g full, має бути стаж водіння не менше ніж 4 роки і дозволено мати алкоголю 0.5 ) наші на цьому саме більше зробили помилки ))) кароче в цілому мені легше було здавати ніж в Україні , екзамен з двох тестів на теорію і знаки , по 20 питань дозволено 4 помилки в кожному, якщо не здаєте теорію а здаєте знаки то , перездаватимете тільки теорію.
-
Не думаю, я на англ проходил, в любом случае лучше на англ учить, я щас на г2 готовлюсь, инструктор будет по английски говорить что делать
-
Есть приложение на телефон с тестами