Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
www.g1.ca/g1-practice-test/
-
www.ontario.ca/document/official-mto-drivers-handbook/getting-your-drivers-licence
-
Є і те, і друге. Зараз надішлю. Але краще тести, на мою думку. Швидше підготуєшся.
-
Ребят подскажите кто как подготавливался к g1 есть ли учебники на русском или украинском или тесты такого рода ?
-
хтось орендував квартиру чи кімнату в Торонто? у вас є контакти українських орендаторів ? або просто руськомовних
-
Усім доброго дня ! Потрібна допомога, хто може допомогти перевезти речі? Ліжко, чемодани та стіл? З Маркхама до Dundas West 2350 Не можу знайти авто
-
Так офіцер сказав що вирішиш чи схочеш підробляти
-
Доньці видали повноцінний ворк перміт? Бо мені 17 та задаюсь питанням, чи дадуть мені при в‘їзді повноцінний ворк перміт
-
Як отримати карту presto по 2.10?
-
Купіть airbed і пару тарілок по 2$ з волмарта і живіть скільки треба вдома.
-
Фаааак. Місклік
-
У мене донці 14 років видали два дозвіли на навчання і роботу,а от сину 18 років видали тільки для роботи,коли я запитала чи можуть видати для навчання дозвіл він сказав що повині бути документи підтвердження про зарахування до навчального закладу
-
Вы мой вопрос правильно прочитали? Что означает "пожити в когось"? У меня вопрос по поводу переезда к брату в США по воссоединению семьи из Канады.
-
Здравствуйте, подскажите как найти семейного врача пожалуйста
-
Купіть надувні кроваті і живить у себе в домі замість "пожити в когось поки не обставимо"
-
Добрый день,скажите, как заполнить анкету на ребенка 6 лет, есть свидетельство о рождении, и вклейка к маме в загран паспорт, там вопрос мы заполняли по свидетельству, а спрашивают срок окончания документа.Что писать?
-
Жаль.. Лечу сам і шукаю компанію
-
24 серпня
-
А коли саме? Бо я лечу 19
-
Так
22 Jan 2023, 02:47
25238/118824
9 minutes ago