Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Да я так и сделала. Все пермитты на руках уже. На study permit полавалась уже в Канаде
-
Для учёбы в университете обязателен study permit. Но получив документы о зачислении в вуз вы его спокойно можете получить
-
А что Гугл говорит?
-
Добрий день скажіть будь ласка чи є в аеропортах люди які зустрічають і допомагають з подальшими рішеннями .
-
Доброго ранку! Звертаюся до всіх! Я, моя дитина і моя мати потребуємо допомоги з харчами! Полтавська область, місто Миргород. Хто чим може прошу допоможіть! Я не аферистка, не попрошайка, я звичайна людина яка благає у вас допомоги! Хто має змогу допомогти, прошу вас всім серцем. Я розумію що зараз всі в складній ситуації і всім важко. Та я вас дуже прошу, допоможіть хто має змогу! Добра справа завжди повертається добром. Дякую та вибачте!
-
Я здав М1. Шукаю тверді в Оквілі шкоду щоб зробили мені Safety Test та надали мотик для Full M
-
Кіджіджі, маркетплейс як зазначено. Або ще є NextDoor
-
Дякую 🙂
-
Для пошуку роботи також можете глянути групу в телеграм «Работа в Торонто»
-
Обов’язково враховуйте податок, я працюю за 18 $ в годину, але по факту отримую біля 14. І це зі знанням мови поки так
-
Дякую
-
Магазины Value Village, Goodwill, Restore. Там много всякого б/у иногда нового
-
Ребята, привет. Может кто сдал тут уже на м2, нужна школа или инструктор.... русско или украинско говорящий