Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ребята, привет. Может кто сдал тут уже на м2, нужна школа или инструктор.... русско или украинско говорящий
-
Я был в секенд хенде, не помню название, там была электроника типа фена утюга динамиков
-
Доброго дня! Вітаю в Канаді Безкоштовні класи ангдійської наразі, якщо не помиляюсь, надає влада. Перевірте YMCA, та зконтактуйте найближчий Welcome Center Що до роботи, не хочу нагнітати, але зовсім без англійської 18$/год навряд чи вдасться. Більш реально 16. С приводу роботи рекомендую написати сюди www.facebook.com/groups/jobsukrto/?ref=share
-
Привіт , я - Олена , з міста Херсона . Тут з дітьми три дні . Англійською не володію . Знімаю квартиру в районі Scarborough . Мені потрібна робота від 18$ на годину та безкоштовні курси англійської. Будьласка , хто володіє інформацією , напишить в лс . Заздалегідь дякую 🙏🏻
-
Кто то в Китченер живет ?
-
Мб в канаде работает нормально)
-
Ага, удобно, еще такая система в машинах(радио) существует, но насколько я знаю ее в украине радиостанции обузили ( пускали туда обычный эфир вместо алертов )
-
Доброго дня,якщо когось цікавить поліровка кузова,фар та детейлінг авто пишіть у приватні повідомлення. Першим клієнтам знижка🤗. (Торонто)
-
На амазоне в целом дешевые цены и выбор большой
-
Учитывая, что компания одна то должно всё получиться. Но надо будет бежать))