Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Делаю постоянно автоматически. Уже очень много раз помогало.
-
Так, сліпі зони є, але вони маленькі, і в дзеркалах видно. Якщо не видно, то ти, мабуть, замовляв з Америки:)))
-
Я в украине так и ездил) Слепые зоны то есть Правда в канаде это до абсурда доведи, нужно этот шолдер чек делать постоянно
-
Відчуваю важенький буде егзамен
-
Ого, реально? Шо за прикол
-
Це перед перестроюванням або коли повертаєш, потрібно повернути голову на 180 (та зламати шию) щоб чекнути сліпу зону перед маневром. Перед паркуванням теж треба.
-
Що таке за шолдер чек?)
-
Дзеркала, звичайно, допомагають, але все індивідуально) Взагалі, я пару днів звикав до дзеркал тут. У нас європейські, з широким оглядом. Мінімум півтори смуги, а то й дві. І навіть у сліпій зоні фару та номери ти точно побачиш. Тут постійно роблю уклін китайський, щоб чекнути. А на іспиті і це не можна, обов'язково шолдер чек:)
-
Якби я знав, коли тебе побачив, Що світ Ти мій перевернеш. І взір твій вовчий, голову зморочив, Не знав, що легко так, Ти в душу зазирнеш. Як, ніби хтось мені наврочив, Думками жити миттю, в якій за руку Ти мене візьмеш, Щоб тіло, голос твій безжально приручив. В фантазіях оцих, нема мені відомих меж. Здавалось, що давно себе я відучив, Пірнати в глиб емоції пожеж. І як умів, щитами обеспечив, І уникав не припустимих меж. Самотності твердиню в серці возвеличив, З невігластва ровами і безліччю стереотипів веж. І там часи б свої закінчив, Не передбачив, що ти так просто все це розіб'єш.
-
А я поняв тебе. Я ніколи так не паркувався) Типу я завжди мріяв про камеру сзаду, бо задовбувався з цими паркуваннями за допомогою сили))
-
Дякую)
-
Понял, удачи 🙃
-
Чув таке теж. Проте я одразу на г фул іду після г1, тому скоріше за всього перевірять 🤷🏻♂️
-
7 років, завжди робив з пірнанням. Назад робив один раз, коли здавав на посвідчення. Бо в нас точно не можна на іспиті. Здаси, не переживай!)
-
Робиш невелике пірнання, так швидше, легко обрати зручну позицію, тому швиденько далі здаєш назад. Я завжди так робив, і звик сильно. Так ти не сильно заважаєш трафіку, і не дозволяєш якомусь дауну (це вже в наших реаліях) зробити пірнок щоб лізти першим. Просто чув, що на г фул дозволяють трошки більше креативу водіям зі стажем, якщо це не проти правил. І от цікаво, чи можна так робити?
-
Насколько я знаю, смотрят как ты сдавал на г2 если там стоит отметка, то значит могут проверить, а если нет, то им главное хайвей
-
Я 8 років за кермом і паркуватися паралельно завжди через жопу робив)))) Хз здам чи ні
-
Я щас на г2 готовлюсь, что значит с нырянием?
-
На фул, только хайвей и все
-
Інструктор сам вирішує, де потрібно запаркуватись, тому скоріше за все, вибере місце, в якому так не вийде
22 Jan 2023, 02:47
25611/118861
36 minutes ago