Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Указывайте адрес знакомых
-
Доброго дня! Прочитала, що, щоб подати на SIN номер потрібен документ, підтверджуючий адрес в Канаді. Ми будемо зупинятися у знайомих. В такому разі, який документ ми можемо подати? Хтось був в подібній ситуації? Які документи подавали? Дякую🙏
-
ArriveCan це шо таке!
-
🙂дякую
-
Chłodna 51 , там по екскаватору підніметеся, і вам все розкажуть куди яка черга 😌😉
-
Добрий день. Поділіться контактом, хто може подати від мого імені паспорта на вклейку візи та забрати його з візою. Тут ділилися контактом у Львові, але я його не можу знайти. Буду дуже вдячна.
-
Доброго ранку! Друзі, підкажіть, будь ласка, хто вклеював візу до паспорту у Варшаві? За якою адресою це зробити?! І як можна прискорити цей процес, куди особисто можна і треба під'їхати з паспортом?!🙏 Завчасно дякую. І всім гарного дня.
-
Дякую велике)! Вона то по гуглу і шукала, і всі зайняті, але можливо цей лікар і не попався в зону її уваги, бо шукала кліникі. Спробує.
-
Хтось підселявся через Ukraineshelter розкажіть про свій досвід
-
LMGTFY
-
Ще в Будапешті подивіться..я там здавала
-
Я у Ігоря вчився +14168189648. Отримав G у середу.
-
Но к нему надо ехать, я видел в некоторых обьявлениях что есть такие которые сами тебя заберут с дома
-
Я вот с этим катаюсь, выглядит адекватным +1 (647) 896-2555
-
Ну это сейчас видимо. Когда я сдавал была совсем незначительная разница и я решил не заморачиваться
-
(647) 893-6414 Ефим
-
Всім привіт Шукаю роботу в Торонто район midtown, анг мінімальна ,всім дякую хто відгукнеться!
-
В Торонто непогано впливає на страхування. Ми зрізали 100$ коли чоловік отримав фулл)
-
Вітаю Громадо. Потрібен інструктор з водіння для здачі іспиту на G2
-
Мы сюда едим, встретимся там
22 Jan 2023, 02:47
25818/118910
about 2 hours ago