Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Теж правда. Ми якось в даунтаун їхали. Почали їхати було 40хв, а в середині ще 30хв прибавилося 😂
-
Мало ли че он пишет)
-
Добрий день ! Мене звати Алла , мені 25 років . Моя подруга Дар‘я 25 років . Ми виїхали з України ( місто Харків ) назараз перебуваємо у Польші , плануємо переїзд до Канади ( в процесії пошуку білетів, плануємо прибути до Канади у кінці серпня -початок вересня ) В планах якомога швидше знайти роботу та допомагати фінансово нашим сім’ям які залишились в Україні , де зараз ведуться бойові дії. Для початку ми потребуємо допомогу із житлом на перший час . Шукаємо людей які нас можуть прийняти на тимчасовий термін. Зацікавлені в провінціях Альберта та Онтаріо , але готові розглянути й інші провінції , якщо там нам можуть допомогти з житлом та роботою . Будемо дуже вдячні , якщо хтось має можливість надати нам роботу , наш досвід : у банківській сфері у сфері автозапчастин у сфері логістики Готові до фізичної роботи : прибирання , миття посуду та інше . Знання англійсткої мови : Алла ( elementary) Дар‘я ( Intermediate)
-
З трафіком всі 2,5 буде)
-
Гугл пише півтора, але ж то без трафіку)
-
До Банфа два часа по хайвей
-
Калгарі прямо біля гірського масиву, банф, кенмор
-
Это да, горы начинаются в полтора часа езды и продолжаются до Вэна. Самые высокие часа три от Калгари А сам город это поле одножтажное
-
Це не так щоб поганий варіант)
-
Місяць тому +-
-
или это больше про вакнувер?
-
там же горы где-то рядом
-
Что может быть хорошего в поле с реднеками?😂
-
да и жилье (как минимум оренда) дешевле
-
в этой группе многие про калгари хорошо отзывались)
-
в торонто жарко
-
Зачем? Я из Торонто в своё время тоже переехал в Калгари, 5 лет прожил и свалил. И ни разу ещё об этом не пожалел)
-
разве что на удаленку
-
я бы хотел переехать в калгари или едмонтон, но вот с работой хз
-
IT там дохлый
22 Jan 2023, 02:47
25854/119151
about 12 hours ago