Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Та тут зазвичай спокійно, там потім казали що то чи то сімейні розборки, зо сімейні на фоні наркотиків, Короче непонятно
-
Эх, когда-то там было спокойно
-
Видосы от очевидцев были в тикток. Парни из машины снимали, степень пофигизма меня поразила. Там стрельба а эти сидят такие «нихуя себе, смотри че. Вау как интересно»
-
Fairview mall, North York
-
Это где именно?
-
Ого! Оце там мабудь поліції конкретна встряска була 😅
-
Нашли прямо там. Парни на выходе из банка устроили перестрелку с полицией из автоматического оружия , шестерых отправили в госпиталь с ранениями разной степени тяжести, а сами легли там навсегда
-
Нічосі. А знайшли хто? Чи ще в процесі? У нас тут нещодавно стрілянина була прямо біля молу де я живу. То в усіх новинах було, перекрили всю паркову, міліції було копець)
-
Они тут на расслабоне, одно убийство за год)) Хоть недавнее ограбление банка их встрясло немного)
-
Цікаво, я думала в Онтаріо якраз буде пофіг поліції. Типу багато справ і так, чому їм паритись за мої якіхось 60$
-
Просто у вас Онтарио) в Альберте у примеру тоже не будут париться если ущерб незначительный
-
Ну тут доречі може нам поліція попалась якась респонсібл дуже, бо мені і дзвонили, і підтверджували інформацію, пропонували в суд заявку подати, і потім через 2 тижні щє дзвонили питали чи мені все ж компенсували гроші
-
Мне менеджмент сказал что камеры могут только полиция смотреть, а полиции оказалось вообще пофиг)) Добро пожаловать в ВС))
-
З неї гроші і стряс менеджмент
-
Мені теж не показали, але саму жіночку по камерам знайшли, сказали тільки тому що я швидко звернулась з зазначеним часом доставки і фотографією де лежав товар
-
Але це такий мізковиніс, щє раз би не хотілось
-
У нас никого не нашли, полиция пальцем не пошевелила, а записи с камер мне не показали потому что это нарушение privacy
-
+, є таке. Ми навіть було з менеджментом розбирались, і з поліцією. Знайшли крадійку, товар не повернули, зато гроші в повному розмірі. Ну і поміточку в тенант боард
-
Привіт хто живе в Орілля чи Барі, Онтаріо
-
понял спасибо
22 Jan 2023, 02:47
25915/119093
about 4 hours ago