Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Какого штата если человек о Канаде спрашивал?
-
З Канади?
-
Всем привет. Кто то летел в Канаду такой авиалинией как Corsair? Поделитесь впечатлением
-
Я точно не знаю но у дальнобойщиков вроде бы тут зп не плохая. Но не уверен что прям на все хаатит. На широкую ногу жить не получится точно. Но возможно правительство штата будет выплачивать деньги на ребёнка (но это тоже не точно)
-
Сейчас очередь на год за визами
-
Ну треба дізнаватися, в любому випадку
-
Ходят слухи что при наличии пиар проще визу получить
-
Всем привет! Есть несколько вопросов к тем, кто только приехал, и может помочь информацией 🙏🏻 Кто-то может подсказать пожалуйста адреса, где можно в Этобико оформить син? Спасибо! 💚
-
Остров рядом
-
Хіба не простіше з Канади зробити туристичну візу в Америку, чи по якомусь, туристичнрму туру поїхати.
-
Доброго дня, шановні учасники спільноти! Ми сім'єю з 4-х чоловік (2 дорослих та 2 дітей) плануємо переїхати до Канади восени. І в нас назріло таке питання: чи достатньо буде коштів для проживання (оренда житла, продукти харчування, школа для дорослої дитини та ін.), якщо буде працювати одна людина в сім'ї, оскільки маємо 1 дитину до 1 року і дружина не зможе працювати деякий час? Я працюю далекобійником в Україні, хотілося знати як швидко в Канаді можливо перевчитися на їхні документи і скільки це буде коштувати? Буду дуже вдячний за ваші відповіді та ваш життєвий досвід. Дякую за розуміння!
-
Ванкувер?
-
Я просто на другом конце страны
-
Вот и поговорили)))
-
У меня второе, но я не поеду
-
Никак
-
У меня виза есть
-
Ніяк
-
Як можна по канадській візі в штати поїхати на декілька днів?
-
У тебя виза или гражданство канадское?
22 Jan 2023, 02:47
25979/118921
10 minutes ago