Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Де і у котрій годині?
-
Думаю тому що ми несемо культуру та традиції свого народу.. На відміну від деяких триколорних ідіотів які можуть тільки пити в Турці до усрачки
-
Дякую. Будемо сподіватися на це!)))))
-
Ну, сама група українською, але просто не всі Українці знають і в достатній мірі володіють українською, як не прикро але це так. Тому з деякими українцями доводится спілкуватися москальською, але це тимчасове явище. Років через 10 уже вся Україна буде спілкуватися виключно українською
-
Всім привіт, через місяц буду летіти в Торонто. Звертаюсь до людей які вже зняли житло в Торонто, які поради? Де краще всього шукати житло? Як домовлятись з орендодавцем якщо я імігрант погано знаючий англійську та без потрібних паперів таких як кредитна історія, постійне місце роботи тощо..
-
Добрий день всім! Я і саша туряк @sanya_turiak зробили пісьню для України!🇺🇦 Ми написали по англіське шоб всі хто ше незнає ситуації або нерозуміє шоб зрозуміли і почули нашу історію. Можите Будьласка послухати і моділитися з вашими друзями ❤️🙏🥺🇺🇦 www.instagram.com/reel/Cgn0juOMt49/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет! Напоминаем, сегодня будет проходить вторая масштабная сходка #украинцев 🇺🇦 в Toronto 🇨🇦 📍High Park Toronto - 1873 Bloor St W, Toronto, ON M6R 2Z3 🕟 30.07.2022 в 16:30 🍕🥃 Еда для пикника обязательна, а напитки какие вы сами пьёте и предпочитаете! ‼ Также возьмите с собой подстилки и пледы, так как есть вероятность что будем сидеть на траве, если не хватит столиков для всех 🫶 🎲 Приветствуются настольные игры, кальян, гитары, колонки 🎶 💬 После пикника уже будем решать кто куда дальше (кальян, клуб, бассейн, караоке, кино, бар и т.д). До встречи 👀🫶❤️
-
Звісно шахрайство,людина яка знаходиться в Полтаві а сама з Маріуполя,не буде сидіти в чаті про Торонто
-
У меня с паспортом сына такая история. Делаю ему второй паспорт и снова подамся для него на визу
-
Может кто знает: оформили визу в Канаду, дали фоиллесс-визу ( одноразовый въезд до 10.11.2022. У меня паспорт до 2030, у детей до 04.2023. Свой паспорт отправила на вклейку, а детям не знаю… Продлить их паспорта можно не ранее чем за 3 месяца до окончания срока действия паспорта. Оформить новые занимает не менее 2х месяцев. Как поступить??