Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
не переживай, біометрію для українців можна здавати будь коли. В листі написано 30 днів, але це обмеження не стосується українців. І візовий центр вибирай той що зручніший.
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Створив приватну бесіду для тих хто хоче кудась виходити гуляти, збиратися компаніями і гарно проводити час Пишіть в ЛС добавлю в бесіду ✉️ ❗️Суто ті хто в Торонто і будуть виходити гуляти❗️
-
підскажіть мені треба 1 числа бути в німеччині зараз я в польші якщо я зарейструюсь на білметрію в варшаві я ж до першого серпня не встигну вони так швидко приглос мені не дадуть краше вибирати біометрію в берліні так?
-
Ого, не очікував такий приплив людей з Facebook 🤔😁
-
Мне дали жилье на три дня.
-
Мы их вообще в аэропорту Торонто не видели. Лучше найти вариант для проживания надёжный, чем остаться в аэропорту ни с чем. Гостиницы, аирбнб, что угодно.
-
Мы с женой летим, сейчас собираем инфо .. Спасибо ! Интересно послушать ещё людей, кто воспользовался такой возможностью ..
-
Только если у них будет что-то в наличии. И писали люди, что мужчинам вообще не охотно предоставляют. Рассчитывать не стоит.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, в аэропорту Торонто красный крест предоставляет жилье на несколько суток?
-
Sin при реєстрації на сайті пошуку роботи? Шось новеньке, не бачила такого. Сходіть в лінкедин. Взагалі sin не варто зазначати на сайтах
-
І мені, будь ласка
-
Добрий день.Я планую зі сім'єю їхати до Канади чекамо на візу.Скажіть будь ласка які там ціни на житло?І дуже цікавить ціни на страховку?Наперед дякую.
-
visa.vfsglobal.com/zaf/en/dha/book-an-appointment
-
Чи є матеріальний сенс їхати в Канаду, якщо дохід в Україні 1500$?
-
Привіт група ! Це чудово що існує така група 🙏🙏🙏дай Бог вам всім здоров’я та добробуту !
-
Будь ласка і мені контакти напишіть, дякую!
-
Можно и мне, пожалуйста?
-
Доброго дня. Можливо хтось має контакти волонтерів в Торонто?
-
Спасибо. Попутно вопрос. Спарвка о безаварийно вождении из дома, действительно удешевляет страховку ? Или это миф
-
Вистачає звичайних українських прав. Вони дивляться на дату відкриття категорії
22 Jan 2023, 02:47
26440/118903
about 2 hours ago