Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У меня сейчас работает мужик из Марика, на Азовстали бригадиром был. От квартиры остались руины. Прошёл рашкинский фильтрационный лагерь и из рашки уже свалил в Европу , потом в Канаду
-
Люди розповідають те що бачили, я ж не кажу що на сході все і гуд…
-
В Україні то напевно допомагаєш усім чим можеш?
-
Я о том что ты говоришь везде бомбили. Но по Львову пару прилетов, а от Марика вообще ничего не осталось
-
👍 диванно воїна видно з того як він коментує:)
-
Ти про людей які були на західній, типу вони розказують… а тепер ти про Харків та Маріуполь
-
Усе має прийти з часом. Я з Харкова, і лише плавно переходжу на мову. Пишу на українській вільно, говорити важко, також і дитину (5 років), яка зовсім не розуміє як так все - перевчити важко відразу. Усьому потрібен час. І ви праві, і я про це кажу. Треба трішки менш нагнітати це питання і все буде, бо навіть я з кожною такою сваркою хочу переходить обратно на харьковский и сказать, а вы не оху… Знаете ещё такую вещь, что остро реагируют многие на мовне питання, которые даже не слышали и не видели бомб? Не видели детей, которые прячутся в ваннах и кричат мама что это. Я молчу про мариупольцев, что видели их дети. Но при этом эти дети перейти на рідну мову не зможуть в мить, бо усьому потрібен час, любов і душа. А у нашого народу вона є, тому впевнений, що це питання, як пройде час, буде закрито для усіх. Але якщо кожен раз буде робитись з цього така велика проблема і буде угнетение, то москалі переможуть в одному: частково країну єдину серцем і головою, но не язиком, розколять між собою.
-
Я уважно читаю, що Алекс пише, ви недуже звертайте увагу, в людини афективний розлад…
-
Ну якщо ти знаєш по 500 то вони не проїхали😏
-
Я не вказував, запитав думки, вони е різні, не принижував, де докази ?
-
Я прекрасно знаю где и как бомбили. И Львов сейчас ну никак не похож на Марик и Харьков, согласен?
-
Ти що думаєш тільки одесу бомбили 24го безперериврвно?) усю Цкраїнц накрили, навіть містечка 30 км від Польщі…
-
Я по крайней мере никому не указываю на каком языке разговаривать и не унижаю людей по языковому признаку А о теме выше это мои личные наблюдения
-
Щоб виїхати треба було дати від 5 до 20, на захдній Україні у людец немає таких грошей, а ті що так виїжали - з центральних регіонів, а ті що тут на заході мають бізнес і гроші, навіщо їм усе кидати? Логіка яка ?
-
Ты та личность которая действительно нагнетает обстановку, оскорбляет, хамит, на месте админа давто послал бы в бан
-
Они сейчас в Канаде льют канадцам в уши как сирен боялись, делают вид что шугаются салютов и громких звуков)) за это имеют бесплатное жилье у волонтёров, сочувствие и материальную помощь))
-
Маю родину в ніжневартовська та осмка, так вони звонили питали що то ви самі себе бомбите, нераз приїжали до нас на батьківщину свою…
-
І людей можна розуміти, ті хто гостро реагує. Бо війна
-
Чув теж. Але не всі такі
-
Я згідний з Вами але та ситуація яку я описав одна з виключень і важлива
22 Jan 2023, 02:47
26744/119300
about 3 hours ago