Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
По статистике из иностранцев больше всего добровольцев из Польши и Канада на втором месте Я одного канадца косвенно знаю даже
-
Той, хто нав'язує або узагальнює вже допускає когнитівну помилку. Але це НЕ відміняє той факт, що зараз мова як ніколи важлива. Просто, можно запросити полюбити мову, як розумні люди роблять. А не казати хто якою повинен говорити. Кожен має право на свободу вибору. Але повинен бути готовий на наслідки цього.
-
Не погоджуюсь, уяви, парамедик в авто везе без свідомості бійця з нуля і з водієм чи з колегами говорить на російській, військовий приходить до тями і.....? Ніхто не хоче в полон тому може бути біда, стараються говорити на українській в таких випадках
-
Поїдь до Харкова і спитай, як там ловлять та ще під бомбами, а не у тищі
-
Та бо там не тільки руцько язичні…. А як треба то говоять українською
-
Усі хто має фізичне здоровя захищають, але тільки на заході людец ловлять як курей в загорожі… в Києві спокій, товариш у Чернівцях волонтер в Англійської фірми то каже жах що робиться….
-
На фронте обычно никто ничего не предъявляет из-за реального шанса схватить пулю за свой кривой базар
-
Тут вже така каша пошла 😂🤣 Шо навіть робота агентури з глузду з’їде 🤣😂
-
Про це
-
Кстати, один из моих друзей, патриот ещё году так в 2010 перешедший в семье на украинский, утверждает что порох за свои личные бабки поднимал армию
-
А сюди питання, термінологія заходу про мову шо писали вище - не узагальнює?
-
Так на огорожі багато тоже чого пишуть, на «пособі» вижити в європі?) ну напевно розмір того «пособія» не 1000 € в місяць… дають на проїзд в шромандському транспорті щоб роботу знайти….
-
А ти не узагальнюєш? Схід обороняє як і з Харкова добровольці, так і з Тернополя, наприклад.
-
Очень много людей сейчас об этом говорит
-
Ну хто тобі таке сказав?)
-
О чем я собственно и говорил. И сидя в тепле на пособиях рассказывают другим на каком языке разговаривать
-
Гг у мене був випадок , переписувався з таджиком, я йому писав українською, а він мені руцькою, і усі усіх розуміли:)
-
И села на пособия))
-
Майже, але все ж таки різниця тих часів два роки є)) Но не про це)) До чого я, прикладів коли молоді хлопці та дівчата піснею, «обнимашками», добротой і душею намагаються привести до мови - і це покоління майбутнього, яке не дупу рве з наїздами, чому у сосіда хата з краю ( та ви по-москальскі, а ви гуманітарку піздите). Це ж зовсім спори не працюють у позитивному руслі, бо без бажання ніколи нікого не навчити.
-
На західній Україні нова термінологія - рашист - людина яка розмовляє кацапсью, хоча по паспорту Українець
22 Jan 2023, 02:47
26766/119299
33 minutes ago