Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Майже, але все ж таки різниця тих часів два роки є)) Но не про це)) До чого я, прикладів коли молоді хлопці та дівчата піснею, «обнимашками», добротой і душею намагаються привести до мови - і це покоління майбутнього, яке не дупу рве з наїздами, чому у сосіда хата з краю ( та ви по-москальскі, а ви гуманітарку піздите). Це ж зовсім спори не працюють у позитивному руслі, бо без бажання ніколи нікого не навчити.
-
Я був в одному з європейських міст коли все почалось, 1,5 місяць допомагав до того стану що просто падав з ніг, а поиїджалиьводії і почали розказувати , приїхала фура у львів і почався розподіл усього вартісного - олі, уонсерви , одяг , на біг , а усе гімно на передок … і з мене хватило…. Хтось заробляє на крові а я нічого не заробляю, а жити тоже хочу… можливо не вмене одного так:(
-
Доречі, тенденції чатів українців вже кожен аналітик зможе прочитати і зробити два фронти внутри одного народу. Два слова кинути, і один одного зіжруть… Последствия СССР ментальності… Питання: серед тих, хто діскутує є покоління народжених 2000-х і молодше?
-
Я особисто знаю сім’ю, яка правдами і неправдами бігла з Маріуполя. Всі говорили по російськи. Більше не говорять, перейшли на рідну мову. Спочатку їм було важко, дуже смішно як вони старалися, але змогли. Головне розпочати процес, а дальше все піде як по воді.