Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я вам не психолог, сорі
-
Можно пожалуйста подробнее про неуважение к стране и народу, если можно по полочкам
-
А з якою метою цікавитесь?
-
Н у далекому 2010 розмовляв українською у вашій одесі, і мені говорили що мене не розуміють…., а починаючи з 2014 спокійно усе всі розуміли… нонсенс…
-
Ні все гаразд, жодних нарікань, але мені дійсно цікава Ваша думка з приводу відео яке я виставив раніше, без жодних підтекстів
-
По мнению особо упоротых ты москаль, кацап и вообще врагов поддерживаешь
-
Расизмом називається неповага своєї держави, та народу.
-
Вони самі не знають хто вони, їм просто зручно коли вони отримують вигоду, як що ти Українець в душі і на папері то ти не будеш рлзмовляти кацапським язиком, бо язик то і в дупі язик, а мова і на анг мова:)
-
Вот это в Канаде называется расизм
-
У багатьох людей враження про тих що балакають кацапською таке , як про слово яке написане на огорожі….
-
Бо напевно людей які читають кацапський язик, не розуміють хто ті люди … українць яких привезли з кацапії і дали паспорта ? Чи чи хто? Як Українець може балакати руцькою та казати я Українець?)
-
Десь з моєї сторони було цькування чи образи, прошу вказати, я особисто не в Канаді і нажаль 24 лютого в головах багатьох нічого не змінило
-
24 февраля поменяло много в умах многих людей
-
Ну понятно. Видимо кроме тупого пиздежа в чатиках насчёт языка ты не сделал ничего 😂 Bye
-
Вибач мірятись пі.....ми це не мій рівень, хвалитись теж, що зробив, роблю і буду робити це не твоя справа.Перестань поводити себе як ображене хлопчисько, не пиши дурниць
-
Давай мы вот что сделаем. I assume you’re in Canada. Ты мне расскажешь что с 24 февраля ты сделал для своей страны, а я тебе расскажу что я и мы посмотрим
-
Ты обиделся? Можешь подать на меня в суд😂
-
Сенс ? Що це тобі дасть ? Яка буде цього ціль ?
-
Тебе найти видосики от русскоязычных бойцов ВСУ?
-
І ні, перехід на особистості без причини тяжко пробачити
22 Jan 2023, 02:47
26826/119279
about 3 hours ago