Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вибач мірятись пі.....ми це не мій рівень, хвалитись теж, що зробив, роблю і буду робити це не твоя справа.Перестань поводити себе як ображене хлопчисько, не пиши дурниць
-
Сенс ? Що це тобі дасть ? Яка буде цього ціль ?
-
І ні, перехід на особистості без причини тяжко пробачити
-
Я не вказував а виставив відео доволі відомої людини і запитав думки
-
Я о том, что если я допустим на 100% знаю что человек не понимает по русски, я постараюсь говорить на том языке который знает он и я. В Канаде это скорее всего будет на английском, потому что я на нем говорю лучше чем на украинском, но могу и на украинском попробовать. Но когда тебе какой то хрен с горы начинает указывать на каком языке говорить , тут уж простите😊
-
Я запитав думку, долбоящери самі намалювались і самі пішли на уй :) молодці, справжні хохли
-
Мені цікаві коментарі з приводу даного відео людей які говорять "какая разніца", дійсно цікаво
-
Galina Наталя Вам нечем заняться кроме как других людей задрачивать вашими желаниями по поводу языка?с каких пор кто-то кому-то может указывать на каком языке ему общаться? Что ещё запретите? Вы приехали или хотите приехать в Канаду, где такое очень осуждается. Никто никого не презирает по поводу религии, национальности, ЯЗЫКА, внешности и пр. Хватит группу превращать в помойку Тут группа, чтобы другим помочь и себе инфо найти
-
Прошу пана, але ваш аргумент, якими пан оперує,не тисячолітня історія нашої нації, яку знищували, розстрілювали, де в підпіллі писалися газети і за це була висилка. Гарного всіх дня. Слава Україні і ЗСУ.
-
Кубань чия? Але чесно