Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Місяць
-
Коли ви приїхали ?
-
За 1500
-
Ну я один приехал, понимаю что первое время тяжело, иммиграция всегда тяжело, особенно когда у тебя в стране война, но пожив в Европе понимаешь что здесь перспектив куда больше
-
За 200$ на місяць?
-
Люди кажуть «в Європі ближче до сім’ї, скучив за рідними» а насправді їм просто буває соромно визнати, що переоцінив свої шанси, недостатньо підготувався і пролетів з канадою як фанера над Парижем
-
Щоб ви розуміли мій колишній хлопець який народився в канаді і англійська це перша мова в нього не може знайти роботу на будівництві вже 2 місяці. Це КАНАДЕЦЬ. На що розраховують українці? Що їм дадуть роботу без англійської в перший тиждень? Максимум що дадуть то це пораду піти нахуй вчити англійську.
-
Тобто ?
-
Так це ж про мене🤪
-
Халяву всю лутал?)
-
Просто всі чують про успішних людей, які приїхали без нічого і вже третю хату купляють, і мову вивчили «просто будучи тут», і так далі, але ніхто не говорить про неуспішні історії, бо про невдачі не прийнято говорити
-
Он уже ищет жилье
-
Розсудливість і зрілість полягає у вмінні адекватно оцінити свої шанси. Ніхто не каже десь гнити під мостом, але гнати в іншу країну без підготовки це треба бути дуже ризиковим
-
Булишь мужиков
-
Ніхто так не каже, просто гроші треба мати, тут не так просто як здається.
-
Три тисячі то заледве на два місяці вистачить, і це можна буде орендувати кут в кімнаті
-
Бред, это типо сиди на жопе ровно и не рыпайся
-
++++
-
Беги с той европы, но не с пустым карманом
-
Дорослий мужик вже давно заробив, і анкету я заповнив за вечір, Просто якщо є можливості не варто відмовлятися
22 Jan 2023, 02:47
2688/119248
about 3 hours ago