Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можливо замінити Work permit на Visitors?
-
Не розумію вашого питання
-
Я гадала, що так повинно бути
-
Розумію, але я начебто все вірно заповнювала, але в кінці мені вийшло work permit
-
Visitors - виза Work permit- дозвіл на роботу
-
Добрий день! підкажіть назва візи до Канади повинна бути Visitors чи Work permit? І якщо треба замінити одну на іншу це можливо?
-
Доброго дня ! Плануємо летіти сім'єю в серпні місяці в Торонто, білети із 2-ма пересадками, цікавить пересадка із Галіфаксу в Торонто літак через 23 години . Маю питання: ми повинні в Галіфаксі (перший аеропорт в Канаді) оформити ворк пермінт та стаді пермінт для дітей (10р) ? Чи є в аеропорту Галіфаксі Червоний хрест чи наші волонтери щоб через них мати можливість переночувати на час очікування пересадки 23 години, бо летимо із дітьми ?
-
Вы уже в Канаде?
-
Всім привіт, Підкажіть, будь-ласка, а всі ціні (оренда /заробітна плата/ ціни в магазинах) в Канаді зазвичай вказуються в CAD ? Мови про USD немає ? сорі, шо пізно пишу 🙏🏻 (бо в мене вже день)
-
Привет)) Планирую переезжать в Торонто и сейчас в активном поиске комнаты Если вы тоже, давайте объединяться 😄
-
1.вистави свій локейшен та дистанцію до тебе. 2. Найнижча ціна - спочатку.
-
Доброго дня. Шукаю дитяче крісло в машину, можливо в когось зайве чи непотрібне за символічну суму
-
Добрий вечір, підкажіть буль ласка де можна в Торонто придбати чоловічу вишиванку. Може десь в Етобіко, або онлайн. Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, чи вони видають документ про те, що вони забрати паспорт? Бо коли перевірятимуть у Польщі чи Литві, то треба ж буде пояснювати де загран
-
Добрый день. Мы семья из двух человек я и моя жена. Кто желает снять жильё напополам. Дайте знать.
-
Для батьків: Є одяг для дівчинки від 6-12 місяців. Хтось тут писав колись, що шукає. Якщо потрібно, то можу дати контакти дівчини, яка хоче віддати все тим, кому потрібно.
-
Ламінування, фарбування та корекція брів і Вій в дірект💓 Торонто, ціна не висока
-
Оренда Українців:)
-
Хто має бажання може підтягуватися
-
Humber Bay Shores Park (416) 416-1311 goo.gl/maps/cpS38HZZz6siFPeH6
22 Jan 2023, 02:47
27538/119201
about 5 hours ago