Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір, підкажіть буль ласка де можна в Торонто придбати чоловічу вишиванку. Може десь в Етобіко, або онлайн. Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, чи вони видають документ про те, що вони забрати паспорт? Бо коли перевірятимуть у Польщі чи Литві, то треба ж буде пояснювати де загран
-
Добрый день. Мы семья из двух человек я и моя жена. Кто желает снять жильё напополам. Дайте знать.
-
Для батьків: Є одяг для дівчинки від 6-12 місяців. Хтось тут писав колись, що шукає. Якщо потрібно, то можу дати контакти дівчини, яка хоче віддати все тим, кому потрібно.
-
Ламінування, фарбування та корекція брів і Вій в дірект💓 Торонто, ціна не висока
-
Оренда Українців:)
-
Хто має бажання може підтягуватися
-
Humber Bay Shores Park (416) 416-1311 goo.gl/maps/cpS38HZZz6siFPeH6
-
не зрозумiло написано що саме ви шукали
-
Шукаю в кімнату в даунтауні Можливо хтось шукає сусідку?
-
Так, продається в таблетках в драг марті. Різні виробники я взяла собі в суміші з д3 - допомагає, головне пити регулярно на ніч.
-
Шо такоє, кто єто? Мальчик иди отсюда
-
‼️Продам мак бук про пишите в личку Торонто
-
Доставка платная, но быстрая, а если оформить подписку Амазон прайм, то за сутки доставляют. На амазоне есть всё...
-
напишите мне тоже пожалуймта
-
Максиме, порада тобі. Так як тут в Торонто вулиці дуже довгі, тому кажуть район перехрестя. ( наприклад: даферін та блур)
-
Оформите prime себе
-
Ребят, кто то может подсказать куда можно устроится девушке без большого знания английского языка? Она готова выйти хоть завтра
-
Спасибо. А лучше Амазон или Али?) По скорости Амазон наверное) а по ценам?. Я что не смотрела на Амазоне - то платную доставку выбивало..
-
Тогда не подскажу(
22 Jan 2023, 02:47
27550/119156
less than a minute ago