Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Придивіться до самого квиточка. Водій виставляє у себе відмітки( в вашому випадку з 7 до 9 чи 10 нерозгледів). Такі як надірвані трикутнички, і вони і означають термін дії вашого квиточка. З метром інша справа: наприклад ваша перша посадка в ТТС в автобус - ви сіли ( якщо готівкою платите), вам видали цей квиточок, що на вашій фотці. Далі якщо ви ідите автобусом то показуєте водію, якщо в метро то повині в метро взяти свій пас, ( не на всіх зупинках метро є такі автомати видачі пасів).
-
Терміново!!!🙏🏻 Привіт всім! Підкажіть, будь-ласка, можливо хтось може порадити ХОРОШОГО ортодонта в Торонто, який візьметься за «чужу» роботу? (Знаю, що так тяжче знайти лікаря, але знайти потрібно). У мене дві брекет-системи. Будь ласка, поділіться контактами якщо маєте. Наперед дуже дякую і бажаю всім гарного дня/вечора☺️
-
вы о чем? я в Икея один ттолько диван за 1399 купил
-
Всем приветик. Я с дочкой, которой 14 лет, ищем жилье в Торонто. Может кто-то ещё ищет жилье. Можно скооперироваться. Пишите в личные.
-
До рый вечер! На завтра нужны модели на макияж 📍Toronto Девочки, напишите пожалуйста мне в личку. Любое время ☺️
-
И мне можно контакты, пожалуйста