Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Service Ontario. І так, можна без попереднього запису
-
Принцип
-
Добрый день , летел кто-нибудь в Канаду через Париж, со вклеенной визой и с просрочкой био, не было ли проблем ?
-
Дивіться мої вебінари, там є двосерійний вебінар про ьанківську системуу Канади: bit.ly/ca-ba
-
Чекінг-акаунт - як ваш особистий гаманець в банку.
-
Це дебітні картки, що привʼязані до вашого чекінг-акаунту. Реквізити що я кажу - це реквізити за зарахування грошей на чекінг-акаунт. Онлайн або в аплікації 100% повинні десь бути. Це 3 цифри коду установи, 5 цифр транзитного номеру (або номеру відділення) та 8 цифр номеру акаунту
-
Це скоріше за все ліміт на кредитних картках. Якщо зробили двом людям, то буде по тисячі напевно
-
Для виплат вам карти не потрібні. 1. Виплати зараховуються на чекінг-акаунт. Дебітну картку повинні були одразу дати, вона не персоніфікована, не ембосована. 2. Для подачі заявки на виплати вам потрібні тільки реквізити: установа, транзит, акаунт (3-5-8 чи щось таке)
-
Спасибо большое. Мы банк сразу открыли, ждём карты. На почту прийдут. Сказали до 2х недель. Вдруг кому полезно. Мы в RBC банке открыли. За 30 мин все сделали. Ждём карты теперь. Делали без Sin. Просто сказали потом донести. Так же вроде сказали что нам на семью, наш общий счёт будет кредитный лимит 2000$. Но мы так особо не поняли на счёт этого. Но вроде так.
-
Маюсь бати наразі як і престо - на дві години. АЛЕ я не впевнена. Вони точно не на день 100%, раніше правила по ним були отакі: Якщо ви продовжуєте шлях ттс за квитком то пересадка безкоштовна. Але якщо їдете в зворотньому напрямку - то платна. Але краще перепитати у водія
-
Виплати - онлайн, але треба ще зробити буде банківський рахунок. Допомога від Онтаріо - я не знаю, нажаль не підкажу