Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А де це оформляти? Також в Service Canada?
-
Ні. В мене не вимигали, тому на моїм досвідом - ні
-
А хіба не треба якийсь аппрув, бо ми маємо друзів з адресою які можуть допомогти
-
Онлайн займає ДНІ + очікування на поштове відправлення, а особисто за 15 хвилин зроблять
-
А вы онлайн не пробовали? Или это ток оффлайн?
-
Їм потрібна не ваша постійна адреса, а адреса, куди ви зможете отримати пошту. Звучить однаково, алде різниця є. Надавайте адресу друзів і потім заберете
-
Sin можно и онлайн сделать. Я так понимаю просто указывать адрес где вы сейчас находитесь. А уже когда будет постоянный, то можно просто уведомить службу. Мы банк открыли без Sin. Они сказали что потом просто донести, как будет
-
А для ОХІП як бути? Можливо просто у інше місце пійти? Не ті попалися?
-
Дякую, бо ми на днях приїжджаємо, тож переживаємо)
-
Ейрбнб проекрасно працює для цього. Вони попереджають що після вашого переїзду до постійного місця перебування треба їм буде повідомити вашу нову адресу
-
Ребята, вопрос! Эти билеты в автобусе в Торонто, когда берёшь за cash они в одну сторону или на день? Не можем понять 😂
-
Сказали що це ок 🤷🏼♂️
-
Мої ніхто не забирав. Ви маєте повне право як мінімум поцікавитись, як максимум не віддати їх
-
А як сін змогли без постійної адреси зробити? Підкажіть будь-ласка
-
Лише SIN робили там. Інше ще сами лише робити будемо цього тижня, но усе у інших місцях. Треба постійну адресу для ОХІПу як виявилось… Ось намагаємось зрозуміти що робити, бо живемо на арбнб
-
Спочатку тільки SIN
-
Вообще-то не имеют право забирать, а если вы через месяц уедете назад в Украину? Как тогда? Я бы ещё поняла это при получении ПМЖ.
-
В Service Canada вы оформляли Sin только? Или ещё что то можно? Подскажите пожалуйста 🙏
-
Краще всього йти туди десь близько 7:30. Шанси у перші 30 попасти будуть. Наприклад, ми саме так і попали) Теж спочатку прийшли десь о 10 і черга була 🤯 Наступного дня підняли дитину і попали ще більш-менш
-
Ребята, подскажите, Sin number в Торонто делать если в Service Canada - за сколько лущён приехать, чтобы хоть норм очередь занять? Подскажите пожалуйста. А то мы припорошишь с детьми в 12, а тут капец уже 😅 Или если онлайн, то как долго ждать? И какая процедура?
22 Jan 2023, 02:47
27850/119231
about an hour ago